Ben mey kadehini dilber dostumdan İstemekteyim Bu sırrı kime diyeyim bu gammı nereye götüreyim Dostun yüzünü görme hasretinden canımdan oldum Mumun etrafındaki kelebek ve ateşin üzeriğiyim bu kirli hırka ve riya seccadesini Acaba meyhane kapısında yırtabilecek miyim? Eğer yar aşk testisinden bir damla verirse Mestane varlık hırkasından canımı çıkarırım Pirim ama bir gamzeyle gençleşirim Bir lutuf ki ufuklar evinden çıkabileyim.. imam-ı humeyni...
__________________ Saygı değer üyelerimiz bana özel mesaj(pm) atmayın cevap verilmeyecektir..Tüm arkadaşlar ve yöneticiler sormak istediğiniz herşeyi konu açarak belirtin.
Alıntı:
Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. TELİF HAKLAR KANUNU 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası KAYNAK GÖSTERMEK KONUYA ETİKET YAZMAK
Kendi blog yazısını kendisi raporlamış.Yani demene,merak olarak Tamer.Sorun yok yani
__________________ Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. Telif Hakları Kanunu 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası Kaynak göstermek ile lgili açıklayıcı bilgi için tıklayınız
4umTurk geneli ile ilgili sorularınızı "Sizden Gelenler" kısmına sorunuz ,ilgili bölüm yöneticimiz size yardımcı olacaktır. Özel mesaj ile yöneticilere soru sormayınız.Onlarca PM geliyor.PM den gelen sorularınız cevapsız kalacaktır ama sizden gelenler bölümüne sorduklarınıza açıklamalı cevaplar alabileceksiniz.(Moderatörler de lütfen "Toplantı odasını" kullanınız 4umTurk ile ilgili PM leriniz ve msn den sorularınız cevapsız kalacaktır.)
yanlış birşey yok sadece rapor edildiği için birşeymi var zannettik...
__________________ Saygı değer üyelerimiz bana özel mesaj(pm) atmayın cevap verilmeyecektir..Tüm arkadaşlar ve yöneticiler sormak istediğiniz herşeyi konu açarak belirtin.
Alıntı:
Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. TELİF HAKLAR KANUNU 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası KAYNAK GÖSTERMEK KONUYA ETİKET YAZMAK