kusura bakmayın ama ben buradan hiç mi hiç faydalanamıyorum ve sanki siz burayı yalnız kendi istifadenize yapmışsınız .. çünkü dakikalardır uğraştım hiç bir yere varamadım , yoksa bizim le dalga mı geçiyorsunuz ?? evet ben profesyonel değilim ama herkes de değil eee bu ne mene iştir...müslüman mahallesinde salyongoz misali...ve ya gerçekten hiç birşeyde yok.
Neden yöneticilere devamlı hakaret ettiğini öğrenebilirmiyim acaba?eğer yöneticiler bu siteyi kendi istifadeleri için açmış olsaydılar buraya üye almazdılar üyelerle kimsenin dalga geçtiği falan yok ama sen kendini küçük düşürmekten geri kalmıyorsun kusura bakma.Bende profesyönel değilim ama her aradığımı buluyorum.Ne yapmaya çalışıp da yapamadığını sizden gelenler bölümünde yazarsan elbette sana yardımcı olacak kişiler olur.Ve lütfen ne yazacaksan ne soracaksan kimseye hakaret etmeden yaz.Daha olmadı bu linkden ne arıyorsan bakabilirsin --->( 4umTurk )
AŞK ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar. Aşk kendinden emin,sorar. "Ben senden daha candan,daha içtenim..Sen niye varsın ki bu dünyada?" Arkadaşlık cevap verir.. "Sen giderken,ardında kalan gözyaşlarını silmek için.".