| Cevap: Galatasaray: 2 - kayserispor: 1 teşekkürler . galatasaray ilk yarı berbat diye tabir edebileceğimiz bir oyun ortaya koydu malesef. buna kayserinin iyi olmasımı yoksa bizim oyuncuların kötü olmasımı yoksa skibbenin sistem hatasımı neden oladu bilemicem... ancak ikinci devre bam başka bir galatasaray izledik buda bana geçmiş seneleri anımsattı... ancak benim gözlemlerim skibbenin bir arayışda olduğu bırak arama bişey herkesi yerinde oynat kaliteyi uzaklarda arama onlar var zaten... stau maçında sen niye tek forvet çıkıyon sahaya. ayhan sabri niye yedek bekliyo emre niye sağ bekde oynadı meira neden yerinde oynamadı ??????????? bir sürü soru işaretleri var kafamda. ama dünkü 2. yarıya bakıyom herkes yerinde hasan sağda sabri sağ bekde ileri geri gidiyo ... hakan balta vardı sol bekde ileri çıkıyo sonra volkan geldi kewel geldi aynı bölgelere ... bakdım orta alanda ayhan ve topal beraber ne güzel işte. lincoln bilidiğiniz gibi geziniyo ortalarda.... zaten bir eksik oynuyoruz maçlarda. hayırlısı ama şampiyonlar ligi çok zorda.polat sonuçdan ziyade gidecek olan 10 milyon avroya yanıyodur giremezlerse şampiyonlar ligine. alamamak bişey değilde bizim alacağımız parayı biz alamazsak bizim alacağımızda fenerbahçeye gidecek bu ayrı bir sorun zate.... ne yapıp edip turu geçmemiz lazım yoksa biz toz yutacazzzzzzzzzzzzzzzzzz __________________ 1 EKİM 1905 "AMACIMIZ iNGİLİZLER GİBİ TOPLU HALDE OYNAMAK,BİR RENGE VE İSME SAHİP OLMAK. TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENMEK." ALİ SAMİ YEN 4umTurk@sl@nl@rı© 4umTurkBelgesel Alıntı: | Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. | |