naughtydog
14-09-2006, 06:32 PM
arkadaşlar bir sorum olacak.
İstanbul üniversitesi kimya mühendisliğini kazandım ve hazırlık okumakla okumamak arasında kararsız kaldım ingilizce yeterlilik sınavı var ve danıştığım kimi dostlarım bana hazırlığı okuyup bir senemi heba etmememi söylüyorlar ailemse ingilizcemi geliştirmem için hazırlık okumamı istiyorlar,ingilizceme güveniyorum ama yine de biraz yardım ederseniz kendimi daha iyi hissedicem!!:4um534:
Diatris
15-09-2006, 01:16 AM
arkadaşım ingilizce seviyen nedir ilk önce öenmli olan bu...2.ci planda düşünmen gereken kendini yeterli buluyormusun ingilizce dilinde??bn ortaokul da ve üni de hazırlık okudum hiç pişman diilm çnkü ingilizcem bayağ ilerledi....ana dilime yaklaştı bnm tavsiyem 1 sene kaybın diye bişi yok eğitim alcaksın sonucunda...bence okumalısın.. ;)
nicomedia
15-09-2006, 01:20 AM
bencede hazırlık okumanın sana kaybı olmaz ... amaç eğitim almak ne güzel işte ingilizceni daha da ileri seviyelere taşırsın ... benim düşüncem ... tabi bişey öğrenmek istiyorsan
naughtydog
15-09-2006, 11:59 AM
tavsiyeleriniz için teşekkürler bu önerinizi dikkate alıcam
dj_hoodlum
15-09-2006, 12:09 PM
Arkadasım İngilizce Seviyen Ne Olursa Olsun Bence Hazırlık Okumalısın Cunku Hazırlığı Bitirdiğin Zaman İngilizce Seviyenden Dolayı (business) iş bulman daha da kolay olacaktır ...
bumin__
04-04-2007, 11:50 PM
sana bişe diyim kardeş ben lisede hazırlık okudum ing muafiyet sınavına girmedim ve ing okuyorum o kadar igrençki ı have got black hair diye başladık ingilizce egitimini hocaların kriterlerine göre alıyoruz biz onlara hitap eden bişeler yaptınmı geçersin aksi takdirde yeterliliğine bakmazlar neredeyse sene sonuna geldik gene bi halt ögrenemedim..belli bi seviyedeysen kendin kendine ögretirsin bence..engüzeli kendin çalışmak derim.çünkü hazırlıgın varsa püf noktaları ögrenecen kelime ögrenecen oda sana kalmış
systemchi
17-07-2007, 04:43 PM
Naughtydog zamanında konuyu açmışsın insan bir neticeyi söyler.Neyse arkadaşlar ben sonucun ne olduğunu söyleyeyim.
Artık cevap yazmanıza falan gerek yok bu konu açıldığından beri 1 seneyi aşkın zaman geçti ve naughtydog ingilizce hazırlığı okumayıp muafiyet sınavını geçti ve şu an üniversitede ilk senesini bitirdi.