4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Ölü Linkli Mesaj Bildirim Sahası

viyanali61
06-06-2006, 06:46 PM
Arkadaşlar Ölü linkleri bildirene 4umTurklirası ödül var (http://www.4umturk.com/forum/announcement.php?f=7&a=17) (tıklayınız)

Tüm bildirimlerinizi radip yada başka upload sitesindeki linki vererek değil,

1-Direkt 4umTurk içindeki ilgili konunun linkini buraya yazarak yapınız
2-İlgili konuya mesaj yazarak
3-Adminlere özel mesaj atarak yada
4-Mesajı rapor et kısmını tıklayıp "ölü link" seçeneğini seçip göndererek yapabilirsiniz

kanpark
01-07-2006, 12:38 PM
oyunlarda çalışmayan linkleri buraya bildirin

yerine altarnatif link koyulacak
yada kaldırılacaktır

saygılarımla ilginiz için teşekkürler esen kalın kanpark...

alkesay
06-09-2006, 06:13 PM
Cumhuriyet (Kurtuluş Savaşı) Strateji Oyunu Türk Yapımı
şifre
Dosyayı bulunduran siteye giriş için TIKLAYINIZ 4umTurk (http://rapidshare.de/files/18248827/sifre.rar.html) link çalışmıyor siteyi yeni tanıdım ama ilk ilk dosya çekişimde bu hüsranı yaşadım...şifreyi kapsayan dosyayı bulamadım...yardımcı olursan sevinirim... :)

Mu®
06-09-2006, 06:40 PM
Selam alkesay, genelde rapidshare tarzı upload sitelerine yüklenen dosyalar belli bir sayıda download edilmezse sistemden siliniyor.yada belli bir sayıda download edildi fakat çok uzun bir süre download eden olmadı yine aynı.Bu o sistemin kötü bir yanı.Zaten artık yavaş yavaş n eolursa olsun dosyaları serverlarından silmeyen upload siteleri bunların yerini almaya başladı.Dolayısı ile 4umTurk içerisinde mesajlarımızda ölü link vermiyoruz.Tüm yöneticilerimiz tüm mesajları yazılır yazılmaz kontrol ediyor linklere bakıyorlar.Fakat zaman içerisinde linklerden ölenler oluyor normal olarak.
Bu nedenle ölü linkleri sizlerinde bildirmesini istiyoruz.İlgili mesajı ya siliyoruz kayırlarımızdan yada bulabilirsek sağlam link ile yeniliyoruz.
Dolayısı ile hüsranınızı 4umTurke bağlamıyorum ;)

Not:Bu konuyu viyanali61 arkadaşımızın "ölü linkli mesajları bildirim 4umPuanı kazanın" konusuyla birleştiriyorum.

alkesay
06-09-2006, 06:46 PM
cevabın için teşekkür ederim...ilgilenmen güzeldi :) ... bu arada rar şiresini buldum fakat oyun cd istiyor...eger bulabilirsem onuda paylaşıma sunacam...tekrar teşekkürler... umarım şifrenin içeriğinden dolayı reklam yaptığım sayılmaz google den aratmıştım :)
rar:www.kraladam.com

ak_müzik24
28-09-2006, 03:12 AM
arkadaşım benimde ölü link bildirimim şu sayfa http://users.uzem.itu.edu.tr/%7Edarkstar/WindowsXPSP2int-TR.iso bu link ölmüş

Mu®
28-09-2006, 09:50 AM
ak_müzik24 selam, bu şekil o mesaj jangi forumiçinde hangi konuda v enerede bulmak imkansız.Bu yüzden ölü link bildirimlerini bu şekilde değilde, ölü linkin bulunduğu mesajın solunda seviye göstergesinin altındaki "bu mesajı rapor et" kısmındanı tıklayarak yapınız.Teşekkürler.

Tüm bildirimlerinizi radip yada başka upload sitesindeki linki vererek değil,

1-Direkt 4umTurk içindeki ilgili konunun linkini buraya yazarak yapınız
2-İlgili konuya mesaj yazarak
3-Adminlere özel mesaj atarak yada
4-Mesajı rapor et kısmını tıklayıp "ölü link" seçeneğini seçip göndererek yapabilirsiniz

seadream
02-10-2006, 04:26 PM
ftp://list:tlflist@61.233.65.114:29/...%20Game+++---/ (ftp://list:tlflist@61.233.65.114:29/TLF/download/---+++English%20Game+++---/) bu ftp calısmıyo girmiyo daha bi suru ftp calısmıyo iyice bakın ve ftplerde cogu içinde denilen oyunlardan eser yok...

Mu®
02-10-2006, 04:41 PM
seadream, ftpler bizim ftplerimiz değil.dolayısı ile içlerinden nelerin çıkarılıp nelerin yeniden konulduğunu doğal olarak bilemeyiz.Aynı şekilde internette gezinirken rasladığımız linkleri yada kendi yüklemelerimizi paylaşıyoruz burada.Doğal olarak kimse tarafından indirilmeyen linkler yada az rağbet görenler zaman içinde upload siteleri yetkililerince siliniyorlar.Bizde bu tarz ölü linki mesajlar forum içinde kirlilik yapmasın diye ihbar etmenizi istiyoruz zaten.
Size tavsiyem forumu güncel takip etmeniz.Zira verilen bir link ertesi gün bile ölebilir hiç belli olmaz.
Bu arada ihbarınızdan dolayı hesabınıza 4umTL niz yatırıldı.Teşekkürlker.

NOt: ihbarları buraya yapmayınız..Ölü linki mesajın yanıdaki mesajı rapor et butonunu kullanınız.Teşekkürler

Bu arada verdiğiniz link kimbilir forumun neresinde......Dediğim butonu kullansaydınız bize otomatik nerede olduğunu bildiriyor sistem ;)

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0