4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Tuncay Özkan'a canlı yayında yanıt geldi

SARI_GÜL
14-06-2008, 05:36 AM
Tuncay Özkan'a canlı yayında yanıt geldi

32. Gün'de Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı "İBDA-C örgütü" üyesi ilan etti.

32. Gün'deki programda konuşmasına sakin başlayan Tuncay Özkan, Yeni Şafak yazarı Fikri Akyüz'ün "Tuncay Özkan haketti" sözleri üzerine çılgına döndü.

Yeni Şafak, için "yobaz", Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç için "İBDA-C üyesi" diyen Özkan, Rıdvan Akar'ın tepkisiyle karşılaşınca, iddia sahibinin Aydınlık Dergisi olduğunu söyledi.
Program devam ederken, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'tan jet yanıt geldi ve Tuncay Özkan'ın iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Kılıç, hukuki haklarını kullanacağını belirtti.

32. Gün'de Tuncay Özkan'ın yaptığı açıklamalardan çarpıcı bölümler:

- Anayasa Mahkemesi Başkanı İBDA-C kökenlidir...

- Kanalın yayınını durdurma kararı aldılar, satmak zorunda kaldım...

- Bir ay sonra gazeteciliğime nokta koyarak siyasete gireceğim... Partimi kuruyorum...

- 22 Temmuz'dan sonra CHP'ye başvurdum beni istemediler...

- Ben CHP'den hibe almadım... İspatlansın intihar ederim...

- Kürt sorunu AKP ile başladı...

- Ergenekon meselesi tamamen bir senaryodur...

- 27 Nisan e-muhtırası bana karşı verildi...

Milliyet haber

mbiterge
14-06-2008, 09:20 AM
son çırpınışlar gerizekalı artık kime ne çamur atacagını şaşırdı

hallacı mansur
14-06-2008, 11:22 AM
ey insanlar bakın neler neler duyuyorsunuz ve ne insan kılıklı düzenbazlar görüyorsunuz... Allah hiç kimseyi Tuncay Özkanın düştüğü duruma düşürmesin amin... inanın utanılacak bir durum ama adamın AR DAMARI ÇATLAMIŞ. ve ALLAH bu gibilerinin ŞERİNDEN İNSANLIĞI KORUSUN AMİN.

mbiterge
14-06-2008, 11:35 AM
amin amin

....

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0