4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

İki oğlu da şehit oldu

yavuzselim35
17-05-2008, 03:43 PM
İki oğlu da şehit oldu
Hakkari Çukurca’da dün mayın patlaması sonucu şehit düşen Ömer Çınar'ın üvey kardeşi Mücahit Okur'un da 16 yıl önce aynı yerde şehit olduğu ortaya çıktı.

http://www.bugun.com.tr/images/haber/buyuk/25703_sehit.jpg

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, mayın patlaması sonucu 21 yaşındaki Jandarma Komando Çavuş Ömer Çınar asker şehit oldu. Çınar'ın üvey kardeşinin de 16 yıl önce aynı ilçede şehit olduğu öğrenildi. Çukurca ilçesine bağlı Kavuşak köyü yakınlarında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen askerin, Üzümlü Karakolu'nda vatani görevini yapmakta olan Jandarma Komando Çavuş Ömer Çınar olduğu bildirildi.

Ailesinin Gebze'de yaşadığı öğrenilen Ömer Çınar'ın şehit düştüğü haberi, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu. Anne Döne Okur'un ikinci eşi İbrahim Okur'un oğlu olan Mücahit Okur'un da 26 Mayıs 1992 tarihinde Çukurca'da şehit düştüğü öğrenildi. Şehit Çınar'ın üvey babası İbrahim Okur, oğlunun askerliğinin bitmesine 6 ay kaldığını belirterek, ''2 gün önce annesiyle konuştu. Annesine, 'Operasyondayım ama nerede olduğumu bilmiyorum. Bölüğe dönünce seni ararım' demiş. 2 gün sonra maalesef bu haberi geldi'' diye konuştu.

İKİNCİ OĞLUM DA GİTTİ

Çınar'ın kendisinin şehit olan ikinci oğlu olduğunu ifade eden Okur, ''1992’de Hakkari Çukurca'da oğlum Mücahit şehit oldu. İkinci oğlumu da aynı ilçede şehit verdim. Bir Mücahit gider, bin Mücahit gelir. Bir Ömer gider, bin Ömer gelir. Ben şu anda vatan için savaşmaya her zaman hazırım'' dedi.

yavuzselim35
17-05-2008, 03:44 PM
Şimdiler de ,PKK'nın Silahlı eylemleri ,KÜRTLERE
ZARAR VERİYOR' diyen, YEZİD' anadan doğma, AHMET TÜRK Bundan aylarca önce ,PKK'nın EYLEMLERİ Hakkında gene, salyalarını saçarken,PKK'nın ;MAYINLARI' nın döşediği ALANLARI ,HARİTALENDIRDİĞINA DAİR bir söylemde ,bulunmuştu!! Şimdi ne kadar SAMİMİ olduklarını, İSPATLAMAK istiyorsa, Ahmet Türk ve diğer DTP' nin PKK'lı İBLİSLERİ !!! ,MAYIN DÖŞENEN BÖLGELERİNİ GÖSTEREN HARİTAYI , versinler de Görelim !!! Bilmiyorum diyorlarsa, YALAN söyledikleri gibi, BARIŞ falandan SÖZ etmeleri, artık hiçbir DEĞERİ olmaz!! Gerçi şimdi de yok!! AMMA, ŞEHİT ANALARI, MAYINLARLA KAYBEDEN YİĞİTLERİ için ,
yaktıkları ağıt, ARŞI ALAYA yükseldi!! Burada, Bu OLAYLARIN Tırmanması, KAN- GÖZ Yaşı döktükçe, TÜRK -KÜRK ANALARIN AHI bu
iblisleri, ÇOK fena yakacak !! Şehit olan da,
Geberende ANA kuzusu!! Biri aldatılmış, ya da gönüllü gitmiş HAİN SAFLARINA, Diğeri , TÜRKİYE CUMHURİYETİN BEKASI İÇİN
CANINI SEVE SEVE VEREN " MÜBAREK ŞAHİTLERİMİZ" ancak her ikisi de İnsandan olma. . kedi yavrusu değil!! Kedi yavrusu da olsa bir can taşıyor!!..Bir kaç HAİN ,Parasına Para katacak,ya da kendini TATMİN edecek, diye İnsanların HAYATIN , BAHARINDA KARA TOPRAĞA GÖNDERİLMESİNE, İTMESİ, ve bundan NEMALANMALARI!! VANPİRLİK- CANİLİK değil de nedir. !!! Söyle bir bakın, DTP 'li GÜRUH 'a HİÇ İNSANA BENZER TARAFLARI VAR MI?? Yüzleri ,CEHHENEM , ZEBAİLERİ GİBİ!! Bayanların , illaki, PSİKOLOJİK, sorunları olan
" TİP” l er !! Bunların, KÜRT olma ihtimali çok zayıf ihtimal ? .Geçenlerde YEZİD HACISI olan!! Ahmet Türk gibi onların da hangi B.. Soyundan geldikleri ortaya çıkacak !!!! Mutlaka, ERMENİ,YEZİT ya YAHUDİ karışımı var Bunlarda!! Kürt Kadınları ,ESMER güzeli olur! Bunlar suratları,MAYMUNA benziyor !! Karanlıkta insanın karşısına çıksalar ödü patlatırlar !! DTP' nin neden bu kadar Kadın, MİLLETVEKİLİ, TBMM'ne sokmasının PÜF noktası hep kafama takılmıştır? Çok DEMOKRAT olduklarından Kesin Değildir !! Birer CANİ oldukları, tescilenen ,DTP ’nin ,YENİ , LEYLA ZANLARI çoğaltma,PROJESİ olması yüksek ihtimal !!, Çünkü,kadınların böyle işlerde, Daha ilgi çektiğini,Biliyor bu DOMUZLAR !! Ne kadar evde Kalmış! ANA olma duygusunu YİTİRMİŞ, CAZGIR kadın varsa!! O ,kutsal Mekana,Sokmasını becerdiler!!DEMOKRASİ HAVARİSİ, zevat sayesinde!! Tabi bir bu günlerin HESABI sorulmalı diye düşünüyorum !!,Ama nafile Toprağa verilen CANLAR geri gelir mi!! Ayrıca bir gün , DENİZ GEZMİŞ gibi, KAHRAMAN, olmasınlar da başka bir şey istemiyoruz diyesim geliyor !! Netice itibariyle,Bu DTP,Güruhu ,Tüm bu olayların En ÖN safta SORUMLULARDİR.!! ÖZELLİKLE, Türkiye Topraklarına, Döşenmiş, MAYINLARIN
HARİTALANDIĞI YERLERİ BİLENLER, BU SORUMLULUKTAN KURTULUCAKLARINI SANIYORLARSA
ÇOK kötü şekilde PİŞMAN olacaklardır!!

N@L@N
17-05-2008, 04:10 PM
teşekkür ederim,Allah şehitlerimize cennet mekan ,kalanlara sabır versin...
umarım kanları yerde kalmaz

ÖZELLİKLE, Türkiye Topraklarına, Döşenmiş, MAYINLARIN
HARİTALANDIĞI YERLERİ BİLENLER, BU SORUMLULUKTAN KURTULUCAKLARINI SANIYORLARSA
ÇOK kötü şekilde PİŞMAN olacaklardır!!

inadina
17-05-2008, 09:45 PM
sehitler olmez vatan bolunmez diyoruz demesine de ...yurekler halen daha yaniyor..nasil dayanilir bu aciya:(( ben okurken yandim aileler ne yapsin:((

kardesi kardese kirdiranlar , bu oyunun malzemesi olanlar siz insan degilmisiniz? yurek tasimiyormusunuz? hayvanlarin bile yuregi var ...sizde o yurek olmadigina gore .....

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0