4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Begenilmeyen Mesajlar

inadina
12-05-2008, 08:22 PM
Begenilmeyen mesajlarima nasil ulasabilir...gormek istiyorum ne yazmisimda begenilmemis , yardim edermisiniz?

#!N@TÇI_KıZ#
12-05-2008, 08:29 PM
kullanıcı kontrol panelinden bakabilirsiniz sayın inadına 2 tane beğenilmeyen mesajınız var zaten birisi benim hatırladığım kadarıyla tarık akana onur ödülündendi diğeri hakkında bir fikrim yok ama kontrol panelinden girip bakabiliyorusunuz beğenilen ve beğenilmeyen mesajlarınıza

inadina
12-05-2008, 08:33 PM
once kontrol panele baktim oyle bir secenek bulamadigim icin bu konuyu acmistim Inatcikiz ..ben digerinin ne oldugunu tahmin ediyorum benim asil merak ettigim ''5 mesaj 5 kez beğenilmemiş ''
cok onemli birsey degil ama merak ettim iste..ilgin icin tesekkurler.

#!N@TÇI_KıZ#
12-05-2008, 08:38 PM
once kontrol panele baktim oyle bir secenek bulamadigim icin bu konuyu acmistim Inatcikiz ..ben digerinin ne oldugunu tahmin ediyorum benim asil merak ettigim ''5 mesaj 5 kez beğenilmemiş ''
cok onemli birsey degil ama merak ettim iste..ilgin icin tesekkurler.

sayın inadına burası bir paylaşım sitesi olduğu için tüm üyelerimizin herşeyi beğenmesi beklenmez zaten kimisine teşekkür kimine beğenmedim butonu tıklanır tamamen göreceli bir kavramdır sizin gözünüze hoş glen benim gözüme hoş gelmez benim gözüme hoş glen size hoş gelmez bu çark böyle devam eder gider..

inadina
12-05-2008, 08:51 PM
[quote=#!N@TÇI_KıZ#;226134]sayın inadına burası bir paylaşım sitesi olduğu için tüm üyelerimizin herşeyi beğenmesi beklenmez quote]

ee her halde sevgili inatici kiz ben mesajlarim neden begenilmedi diye birsey sormadim ki:) az once gonderdigim'' 5 mesaji 5 kez begenilmemis '' bunlari gormek istemistim...kontrol panelde goremeyince boyle bir yer bu mesaji acarak sorayim dedim...ama sormak istedigimi sormayi beceremedim her halde ..

cark donmeye devam etsin:)

saygilar efendim.

Mu®
12-05-2008, 09:13 PM
Merhaba inadına,
İstediğin bilgiye kontrol panelinden değil profil sayfandan ulaşabilirsin.
Profil sayfanın linkide yukarıda navbardaki hızlı linkleri tıkla açılan kutucuğun alt tarafındaki profiliniz linkini tıkla ;)
Profil sayfanda ise istatistikler kısmını tıkla.
Seninki bu 4umTurk (http://www.4umturk.net/forum/members/16863.html)

inadina
12-05-2008, 09:18 PM
tesekkur ederim muR

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0