4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

AmatÖr Spor MÜsabakalari Ertelenebİlİr

noname
21-08-2006, 06:37 PM
Futbol Federasyonu Amatör İşler Sorumlusu ve Kocaeli Amatör Sporları Kulüpleri Federasyon Genel Başkanı Rafet Kırgız, ''Amatör spor müsabakaları, hava sıcaklıkları düzelene kadar ertelenebilir'' dedi.

Kırgız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava sıcaklıklarının artış
göstermesi nedeniyle amatör spor müsabakalarında üzüntü verici olaylarla
karılaşmamak için bazı tedbirlerin alınması için çalışmalar yaptıklarını
belirtti.
Kocaeli Amatör Sporları Kulüpleri Federasyonu olarak geçen hafta oynanması
gereken Yıldızlar Amatör Ligi müsabakalarını aşırı sıcaklar nedeniyle ileri tarihe ertelediklerini ifade eden Kırgız, Türkiye'deki amatör spor
müsabakalarının da hava sıcaklıkları düzelinceye kadar ertelenebileceğini
belirtti.
Bu konuyu bugün Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu
üyeleri ile görüşeceğini bildiren Kırgız, şunları kaydetti:
''İnsan sağlığı bizim için çok önemli. Bir sporcumuzun tırnağının kırılması bizleri çok üzer. Kocaeli'nin bir haftalık hava tahmin raporunu aldık.
Sıcaklıklar artış gösteriyor. Bu nedenle, bir sporcumuza bir şey olmasını istemeyiz. Amatör spor müsabakaları hava sıcaklıkları düzelene kadar ertelenebilir.

Amatör futbol sahalarında en büyük sıkıntı sağlık personelinin yeterli
olmaması. 35 futbol sahasında müsabaka yapılıyor. Personel olmadığı için
gerektiğinde 112 Acil İlk Yardım ve Kurtarma ekiplerinden yardım talep ediyoruz.
3-5 dakikada olaylara müdahalede bulunuyorlar.''

tuko
22-08-2006, 12:57 AM
kardeş bu paylaşımın için çok teşekkür ederim bu olayın diyer yüzüde lisanslar yetişmediği için çünkü bende yıldızlar müsabakalarında oynıcaktım ertelendi bu hafta pazar başlıcak

houston321
22-08-2006, 01:26 AM
Sorma hocam ya önümüzdeki pazara kaldı ertelendi doğrusun :d

tuko
22-08-2006, 11:38 PM
ayrıca houstonla aynı takımda oynıyoz ben sol açık o forwet kanka tff nin aq.:D:D:D:D:4um580::4um580:

houston321
23-08-2006, 01:06 AM
Kardeşim küfür kullanmasan daha güzel olcak Türker sana diyorum :D 2 oldu uyarı alcan abi dikkatli ol

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0