EĞİNLİ
16-03-2008, 06:02 AM
Benim sorunum 5 dakika foruma yazmaz bakmaz'sam Byasil çevrimiçi görünüyor durmadan giriş yapıyorum.Sanırım aynı sorunu İnatçı_kız'da yaşıyor.Çerezleri silmeme rağmen öyle oluyor,çözemedim bir türlü.
Bir diğer ve önemli sorunum üye olmak isteyen eşim bir türlü üye olamıyor.
#!N@TÇI_KıZ#
16-03-2008, 06:19 AM
merhaba eğinli bendeaynı sorunu yaşıyordum ama şimdi çözüldü..evet aktif olmayınca direk çıkış yapıyorsun..moderator oluncaböyle bir sorunum kalmadı..byasil çıkış yapıyormu pekiyi çünkü ben 2 veya 3 gün önce çevrimiçinden gördüm olayı byasil aktif görünüyor eğinli kayıt oluyor diye gözüküyordu..birinizin giriş yapabilmesi için diğerinizin çıkış yapması lazım..iki kişi aynı pm numarasından giriş yapması zaten kurallara aykırı diğer sorun muhakkak kullanıcı adında belki kullanılıyordur..birde giriş yaparken beni hatırla butonunu tıklarsan sorun olmuyor..
EĞİNLİ
16-03-2008, 07:28 AM
merhaba eğinli bendeaynı sorunu yaşıyordum byasil çıkış yapıyormu pekiyi çünkü ben 2 veya 3 gün önce çevrimiçinden gördüm olayı byasil aktif görünüyor eğinli kayıt oluyor diye gözüküyordu..birinizin giriş yapabilmesi için diğerinizin çıkış yapması lazım..
O gün ben giriş yapmış başka bir şeyle ilgilenirken beni atmış Byasil aktif gözüküyordu bende o sıra eşimi üye yapmaya çalışıyordum.O ana denk gelmişsin,Forumdan beni atıyor Byasilin öyle sorunu yok.çözemedim bir türlü ?