4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Forumdan Affım

özgeylani
14-03-2008, 02:10 PM
Saidi Kürdi başlıklı yazımın Saidi Nursi olarak değiştirilmesi nedeniyle; yazı başlığımın eski durumuna getirilinceye kadar yazılarıma ara vermek durumunda bırakıldım.
Herkese en içten dileklerimle saygılarımı sunarım.
Esenkalın

mbiterge
14-03-2008, 02:18 PM
hocam konunun aslı ne bilmiyorum ama yazılarınıda bırakmanı istemiyorum

şunuda belirtiyim saidi nursi 'nin adını saidi kürdi yazarak o insana inana kişileri rencide edici bi duruma düşürmüş olurdunuz bunun engellenmesi için yapılmış olabilir eğer yazının bi yazara ait ise başlığa o yazarın adı yazılabilir

ayrıca ekleme yapıyım ilğili yazı tamamen kaldırılmıştır konunun içine gerekli açıklama yapılmıştır.

TAME®
14-03-2008, 03:52 PM
herkese merhaba

ilk önce kimseye bir problemim yok bu konuyu sitede kim olursa olsun açsaydı aynı tavrımı hiç geciktirmeden verirdim.ve oyazı yazanlar haydar başın yaltakları...haydar baş kim para ile diploma almış sahte prof..(açıklama yapaniçişleri bakanı)kanıtlayamadı..müslüman kardeşlerimi kandırıp iş kuracağım deyip vatandaşı dolandıran kendine o paralarla iş kuran vatandaş ilk önce onun cevabı yazın bunları söyleyen bir zat beraber siyaset arkadaşı..kendini türk halkına şeyh ilan etmeye çalışıyor...

gelelim saidi nürsi ye zatın ismi kurdi diye değiştirmek çok banel ve karalama forumuzun kurallarında din ırk ayrımı yoktur bizde islamiyeti yaşıyan devlete zararı düşünmeyen tüm vatandaşlar kardeşimizdir.

bundan önce alimlerimiz evliyalarımız.kurdu.lazı.gürcüsü.arabı vb .birçok zatlarımz var onlarada bu şekildemi hitap edeceğiz..

lütfen bir kitaplarını okuyunuz yanlış bir yer bir bir telavuz varsa..söyleyin bizde bilelim..unutmayın saidini yazması yok kendisi söyleyip kader arkadaşları kaleme dökmüşlerdir.butün dünya müslümanları saidini kitaplarını araştırıp günümüzün kitabıdır. denilen bir şahısa bu kadar aslı olamyan yakıştırmalrı yapan suçlu olmuyorda insanlara örnek olmakmı suçluluktur..herkes kendini yaşar evet nur cemaatı olarak lanse edilen bazı şahısların birşeyler yapması saidi nürsi kötü yapmaz..her insan bir değildir.;)

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0