4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

17 Mart Pazartesi günü saat 02.00 - 06.00

Mu®
12-03-2008, 10:22 PM
Arkadaşlar 17 Mart günü sitemize erişim olmayacaktır geçici bir süre.Bilginize.

Sayın Müşterimiz ;

2007 yılında bize vermiş olduğunuz güç ve destek ile, bulunduğumuz lokasyonda, datacenter olarak kullandığımız katın kapasitesini doldurmuş bulunuyoruz. Bu yoğunluk ve yeni gelen talepleri karşılamak için yaklaşık 2 aydır, aynı lokasyonda bir
katımızı daha datacentera çevirdik ve çalışmalarda son noktaya geldik .

Yeni datacenterımızda kullandığımız teknolojileri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz ;

- Kapalı devre iklimlendirme sistemi ( 180.000 BTU )
- Ses ve Isı için özel yalıtım malzemesi
- Tamamen yenilenen network düzeni
- Ana girişte Foundry Network uygulaması
- Juniper Network SSG 520 Entegrasyonu
- Yedekli UPS entegrasyonu

Bu geçişi ve yukarıda sıralanan işlemleri tamamlayabilmemiz için, sistemimizi 17 Mart Pazartesi günü saat 02.00 - 06.00
saatleri arasında kapatacağız. Bu süre içinde sunucularınıza ve sitelerinize erişim bulunmayacaktır.
Bu işlem esnasında tüm operatörlerimiz network değişimi ile ilgilineceği için telefon ile desteğimiz de aktif olmayacaktır.

Bu işlemle birlikte datacenter kapasitemiz 1000 sunucu bulundurucak duruma gelecek ve sizlere daha sorunsuz ve daha hızlı hizmet verebileceğiz.

Vereceğimiz rahatsızlık için şimdiden özür dileriz.

Saygılarımızla;
Hostcini İnt. ve Telk. Hiz. Tic. Ltd. Şti. (http://www.hostcini.com/ortaklik/idevaffiliate.php?id=916)

beyazdus26
14-03-2008, 03:54 AM
yaaa MuR bu geçici süre ne kadar sürecek allah korusun ama böyle bazı siteler biliyorum geçici bi süre kapalıyız diyolar sonra bir daha açılamıyolar bizde olmaz demi öyle birşey...

Mu®
14-03-2008, 10:31 PM
Merhaba beyazdus26,
17 Mart Pazartesi günü saat 02.00 - 06.00 arası

(** BAHAR ** )
15-03-2008, 10:16 PM
tesekkurler bilgilendirme için

leylak
16-03-2008, 01:25 AM
ben bişey anlamadım

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0