4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

EA tacını koruma peşinde

mbiterge
26-02-2008, 11:19 AM
Electronic Arts; Grand Theft Auto serisi video oyunlarının yaratıcısı Take-Two Interactive Software’i satın almak için beklenmedik bir teklif yaptığını açıkladı.

http://cnetturkiye.com/images/02_08/25/2502_take2_ic.jpg
Electronic Arts; video oyunu piyasasındaki liderliğini koruma amacıyla Take-Two Interactive Software’e hisse başı 25 Dolar teklfi etti. Fakat 25 dolar’lık teklif kabul edilmeyince EA CEO’su John Riccitiello Take Two’nun Yönetim Kurulu Başkanı Strauss Zelnick’e bir mektup göndermiş…

19 Şubat tarihli mektupta; “Sevgili Stauss, Electronic Arts’ın Take-Two’yu satınb almak için hisse başına 25 Dolar’lık teklifini kabul etmediğiniz için hayalkırıklığına uğradım. Ayrıca arkadaşça görüşme teklifimize de sıcak bakmadınız. Biz hala hissedarlarınız, çalışanlarınız ve kurucularınız için en iyisinin Take-Two’nun EA’in bünyesine girmesi olduğunu düşünmeye devam ediyoruz. Bu sebeple ciddiyetimizi ispat etmek ve sizi ilerlemeye cesaretlendirmek için teklifimizi hissebaşına 26 Dolar’a çıkardığımızı bildirmek için yazıyorum.”
Riccitiello’nun bu teklifi 22 Şubat’ta bitti. EA bugün Take Two meselesini tartışmak için bir konferans görüşme ayarlayacak.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0