mbiterge
23-02-2008, 12:08 PM
http://neutralx0.net/home/esc_vision.html
oyunu ilk çözene 5000 rep puan çözümünü anlatacak ve odadan çıkısını resimleyecektir
oyunu ilk çözene 5000 rep puan çözümünü anlatacak ve odadan çıkısını resimleyecektir
4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız. | ||
rep ödüllü ODA oyunu yarışmasımbiterge 23-02-2008, 12:08 PM http://neutralx0.net/home/esc_vision.html oyunu ilk çözene 5000 rep puan çözümünü anlatacak ve odadan çıkısını resimleyecektir mbiterge 26-02-2008, 06:03 PM itinayla duyrulur daha bende çıkamadım odadan :D:D systemchi 02-03-2008, 08:15 PM Maalesef bende çıkamadım odadan,zaten oda oyunlarında çok kötüyüm :-( mbiterge 06-03-2008, 10:30 AM başlarım ödülüne yaa kafayı yiyecem varmı bişeyler bulan anlatsın bakalım D E N I Z 06-03-2008, 02:42 PM http://img527.imageshack.us/img527/6572/kkkkib1.gif arkadaslar sizler neler buldunuz cogu kilitli cekmeceler acilmiyor acan var mi sifreyi bulan var mi :)) mbiterge 06-03-2008, 02:51 PM 39-46 Rakamlarini Buldum Ama Kİlİtlİ Dolabi AÇmiyor BaŞka Bİley Yok TAME® 06-03-2008, 03:51 PM mbiterge 56 rakamıda var bende 36-44-56 rakamlarını buldum şifreli yeri açamadım.. mbiterge 06-03-2008, 04:09 PM 56 Nerde...... TAME® 06-03-2008, 04:23 PM baba 1..çöp bidonun içinde numara var 2..aynı odada masanın sağ köşesinde var. 3..bir de masanın orta kısmında olan puf diyorlar galiba onun yanında numara var ben oyunda çıkmıştım yeniden oynamaya başlayanınca numaralar değişmişti... naughtydog 06-03-2008, 11:58 PM beyler ben çözdüm bu oyunu aklımda kaldığı kdarıyla anlatayım oyunu :D -Tamer'in söylediği gibi sayıları bulun -Sonra çiçekli kısımda soldaki düğmeden ışığı kapatın,aynı ekranda sağ en köşede iki çiçeğin arasındaki kağıdı alın.Üzeinde NEWSENSE yazıyor bu harfler bir pusulada NORTH-EAST-WEST-SOUTH sözcüklerinin baş harflerini temsil ediyor.Bu bilgiden yararlanarak kitaplı masadaki alt çekmecede bulunan kutunun üzerindeki tuşlara sırayla basıyoruz ( N-kuzey E-doğu W-batı S-güney) -Çıkan anahtarla hemen sağ taraftaki büyük dolabı açın ve içindeki şişeyi alın. -Masadaki kitaplardan en sağdakinde şişe açacağı var tabi aldıktan sonra şişe açacağını inceleyin ve üzerine tıklayarak hazır hale getirin.Bunu şişede kullanın ve şişeyi açın. -Çalışma masasının üst tarafından bardağı alın ve şişeyi bardağa kullanın,şişenin içinden yeşil top çıkacak.Bunu ilerde kullancaz. -Kitapların olduğu masada sağ üst çekmeceyi açın (Önce üzerindeki tabağı tıklayın) İçinden oyuncağı alın. -Büyük dolabın olduğu ekranda (hani kurbağa figürünün olduğu dolap) dolabın sol alt kısmına tıklayın ve kağıt parçasını alın ve bunu kitapların olduğu ekranda ayraçlı kitabın yırtık kısmına kullanın.Bu gördüğünüz oyuncak figürünü kendi oyuncağınıza uygulayın ve oyuncağınızın baş kısmına tıklayın. Bu anahtar görünümlü parçayı haritanın bulunduğu masadaki sağ çekmeceye kullanın ve kutuyu alın.Bu kutu bize çok yardımcı olacak şişeden aldığınız yeşil topu bu kutuya yerleştirin ve kutuya bakın işte bu ssayıların neişe yarayacağını belirten formül :D hehe yanlız dikkat önce çarpma işlemini yapcaz :D buradan elde ettiğiniz şifreyi kurbağa figürünün olduğu dolaptaki alt kısma giriyoruz ve sinekkapan ile metal parçayı alıyoruz. -Sinekkapanı inceleyin saksının altında saatle ilgili şifreyi çözmek için gerekli bilgi var.Saat yelkovanının olduğu yere dikkat edin ve belirtilen yerlere sırayla basın sanırsam 1-4-5-7-10 du ama emin değilim :D siz halledersiniz :D saatten tornavida ucu düşecek alt taraftan masanın üzerinden onu alın ve çalışma masasının sol çekmecesinden aldığınız sapı ile birleştirin bununla kurbağa figürünün alt kısmındaki vidaları açın ve kurbağa figürünü alın kurbağa figürünü inceleyin ve sağ gözünden mavi topu alın.Mavi topu kutuya yerleştirin ve topa bakın çıkan ok işaretleri yardımıyla kanepenin üzerindeki tabloyu (ok iaşretlerinr sırayla basarak) ele geçirin.Tabloya inceleyin arka kısmından anahtarı alın ve büyük dolabın çekmecesini açın çekmeceden çıkan 4*4 şeklindeki kutunun sağalt kısmından kahverengi topu alın ve kutudaki şekillere dikkat edin aldığımız tablodaki şekillerin burada da var bunalrın yerini 4*4 şeklindeki kutuda belirleyin ve aynısını çalışma masasının üzerindeki kutuya girin yanlız balık amblemi hangi yöne bakacak bunun cevabını çekmeceden alığımız kahverengi topu kutuya yerleştirerek öğreniyoruz :D şimdilik bu kadar yeter gerisini de siz uğraşın demi :D TAME® 06-03-2008, 11:59 PM tşk ederim kafayı sıyırdık mbitergeyle beraber....;) incitanesi 01-05-2008, 06:57 PM 35-42-24 sayılarını buldum bi kağıt buldum newsense yazıyor çöp adamı tamamladım bişiler daha çıktı hepsini toparlıcam sanıırm bende bitiririm naughtydog ayrıca tebrik ederim | ||
| ||
EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum