4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Adana'ya işadamı destekli üniversite

mbiterge
19-02-2008, 03:08 PM
Adana Ticaret Odası'nın (ATO) öncülüğünde başlatılan vakıf üniversitesi kurma çalışmalarının sürdüğü ve "Adana Üniversitesi"nin 2011-2012 döneminde eğitim-öğretime başlayacağı bildirildi. ATO Başkanı Şaban Baş, yazılı açıklamasında, İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleşen benzeri üniversite projesinin Adana'da da hayata geçirilecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti İlk 5 yılda 20 milyon YTL harcama yapılması planlanan yerleşke için 150 dönümlük bir alanın belirlendiğini ifade eden Baş, Adana Üniversitesi, ilk etapta Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler ile Mühendislik fakültelerinden oluşacak üniversitenen daha sonra Güzel Sanatlar ve Tasarım fakültelerinin kurulacağını belirtti. Üniversitedeki öğrenci sayısının ise ilk 5 yıl içerisinde 2 bine ulaşmasını bekliyoruz." dedi. Baş, "Üniversite bünyesinde yetişmiş ara eleman sorununun giderilmesine dönük mesleki eğitim veren bölümler de yer alacak. Üniversitedeki öğrenci sayısının ise ilk 5 yıl içerisinde 2 bine ulaşmasını bekliyoruz." diye konuştu.

N@L@N
19-02-2008, 07:37 PM
Adana da yer gök bina olmuş zaten,5 yıl sonra ağaçlar sadece saksıda olacak eminim,yeşil renk şehirde yok,yapsınlar bakalım,eğitim şart...ama vakıf bünyesinde yapıp işadamları vergi ödemiyor....eserde onlara ait oluyor...bende vergi vermeden sebil yaptırsam olurmu mbiterge...

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0