4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

"Buz Hokeyi 3 büyüklerin ilgisini çekiyor"

mbiterge
04-12-2007, 01:22 PM
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Dökmeci, ''Buz Hokeyi 3 büyüklerin ilgisini çekmeye başladı'' dedi.
Prof. Dr. Dökmeci, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlunun Türkiye Buz Hokeyi Liglerinde oynamasının kendileri açısından bir şans ve dönüm noktası olduğunu belirterek, ''Böylece, bu durumun 3 büyük kulübümüzün buz hokeyi ile ilgilenmesi konusunda bir adım olmasını umuyorum. Sayın Yıldırım Demirören'in, oğlunun maçını izlemek için buz pateni salonuna gelmesi, bizleri çok mutlu etti. Ayrıca, federasyonumuza yaptığı maddi destek hem bizim gibi amatör spor branşları için büyük bir jest oldu, hem de sponsorluk konusundaki ilgi ve alakası camiamızı çok sevindirdi'' diye konuştu.

Dökmeci, Buz Hokeyi Ligi'nde, Türkiye'de 5 ayrı grupta maçlar yapıldığını hatırlatarak, ''Ancak en büyük eksiğimiz yeterli buz pistlerimizin olmayışıdır. Umuyorum Beşiktaş kulübümüzün başkanından gördüğümüz desteği, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerimizden de görürüz de yurdumuzun birçok iline buz pisti yaptırma imkanını buluruz. Çok sayıda sporcu potansiyeline sahip bir federasyonuz. Tek eksiğimiz bu spora gönül vermiş gençlerimizin spor yapabilecekleri salonları ülke geneline yaymak. Bu konuda da 3 büyük kulübümüzün desteğini arkamıza alırsak çok daha büyük başarılara imza atacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca 3 büyüklerin de katılımıyla, İstanbul'da gelişim gösterecek olan bu spora ilgi daha da artacak ve buz hokeyi seçilen, tercih edilen spor haline gelecektir'' ifadelerini kullandı.

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Dökmeci, sözlerini bir espiriyle, ''Ben Fenerbahçeliyim, haberinizde, Fenerbahçeli başkana, Beşiktaş'ın başkanından destek diye yazabilirsiniz'' diye tamamladı.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0