4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

PKK'ya Kafa Tutan Başörtülü Kızımız

özgeylani
20-11-2007, 12:53 PM
http://www.furkanhaber.com/haber_detay.php?haber_id=15628 (http://www.furkanhaber.com/haber_detay.php?haber_id=15628)

Başörtülü öğrenci PKK 'ya kafa tuttu
Dicle üniversitesi'nde İlhayat Fakültesi öğrencisi B.M.'yi tartaklayan PKK sempatizanı 9 kişi tutuklandı.
PKK'lı teröristler için bildiri dağıtan, onlara "gerilla" ve "şehit" diyen erkek öğrencilere karşı çıkan, başörtülü öğrenci dayak yedi. Polis operasyon yaptı. Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 3. sınıfta öğrenim gören B.M adlı başörtülü öğrenci, okulun kantininde bildiri dağıtımının ardından 'Dağdaki gerilla kardeşlerimize destek vermeliyiz, onlar bizim için savaşıp şehit oluyorlar', diyen erkek öğrencilere, "Teröristlere gerilla diyemezsiniz, onlar şehit değildir" diye tepki gösterince tartaklandı. Öğretim üyeleri ve hocaların araya girmesiyle sakinleştirilen olayın ardından ölüm tehdidi aldığını iddia eden bayan öğrenci eğitimini yarıda keserek Diyarbakır'dan ayrıldı.

Geçtiğimiz gün Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi kantininde olay çıktı. Kantinde toplanan bazı öğrenciler PKK'lı teröristlere destek vermek amacıyla bildiri dağıttılar. Bildiri dağıtımının ardından kısa bir konuşma yapan bir öğrenci 'Dağdaki gerilla kardeşlerimize destek vermeliyiz, onlar bizim için savaşıp şehit oluyorlar', dedi.
ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER
Bunun üzerine İlahiyat Fakültesi 3. sınıf öğrencisi B.M demokratik bir ortam olduğu için konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine B.M "Teröristlere gerilla diyemezsiniz, onlar şehit değildir" diye konuşmasına başlayınca tepki gördü. Tepkilerin büyümesi üzerine Üniversite kantininde gerginlik yaşanırken, B.M adlı başörtülü öğrenci tartaklandı. Öğretim görevlileri ve hocaların araya girmesiyle ortalık sakinleştirilirken, B.M adlı başörtülü öğrenci ölümle tehdit edildi. Tehdit almasının ardından okulu yarıda keserek Diyarbakır'dan ayrılmak zorunda kaldığını ifade eden B.M, halen ölüm tehdidi aldığını ve basına çıkmak istemediğini söyledi.

İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurettin Turgay ise küçük çaplı bir olay olduğunu bunun büyütülmemesi gerektiğini söyledi.

Bu arada, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından ideolojik amaçlı, öğrencileri darp ve tehdit edip, baskıyla sindirme yöntemi kullanarak eğitimi engelleyen ve aralarında başörtülü öğrenci B.M'yi de darp edenlerin de bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

__._,_.___

.

TAME®
20-11-2007, 01:05 PM
haber için tşk ederim hocam...

özgeylani
20-11-2007, 01:15 PM
Ulusal sorun herkesin ortak sorunudur. Bağımsızlığımızın temeli birliktir. Bu nedenle bu hanım kızımıza helal olsun.

özgeylani
20-11-2007, 11:14 PM
.tnail { height: 240px; width: 320px; position: relative; } .tnail img { height:240px; width: 320px; position: absolute; } http://by108w.bay108.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=dc94b217-85ba-42c9-bf52-853769c6523c&Aux=4|0|8C9F70ED1F60730| (http://by108w.bay108.mail.live.com/mail/ReadMessageLight.aspx?Action=ScanAttachment&AllowUnsafeContentOverride=False&AttachmentIndex=0&AttachmentDepth=0&FolderID=00000000-0000-0000-0000-000000000001&InboxSortAscending=False&InboxSortBy=Date&IsMessageSafe=True&MessageCodePage=65001&ReadMessageId=dc94b217-85ba-42c9-bf52-853769c6523c&n=1396129301)

Bu da PKK'ya kafa Tutan Bir Başka Hanım Kızımız. Ona da helal Olsun...

fatih
21-11-2007, 05:00 AM
helal olsun kıza, diyarbakır gibi pkk sempatizanlarının çok olduğu bir şehirde böylesine konuşmuş. ancak haberin yapılış şekli beni çok üzdü. neden kızımız değil de başörtülü kızımız denmiş anlayamadım. ne kadar saçma. bir yandan ülke için güzel bir haber yayınlıyorsun. öte yandan ülke insanları arasında ayrılık yaratıyorsun. haberden anlaşılıyor ki o eylemi yapan başı açık bir kız olsa yayınlanmayacak. altta yorum yapan murat bey benim duygularıma tercüman olmuş.

murat - çokmu önemli başörtülü olması

17-11-2007, 01:59:51

nebiçim yazı bu.biraz düşünerek yazın.
insanlara başörtülü olarak sıfatlandırılırmı?
siz saçı normal olarak gözüken bir bayanla ilgiliz birşey yazarken saçı açık olarakmı sıfatlandırıyorsunuz.çok ayıp bu yaptığınız.insanları 2 kutup hale getirerek bölmeyemi çalısıorsunuz

o genç kızı tekrardan tebrik ediyorum. şerefsizlere meydanı bırakmadığı için.

özgeylani
21-11-2007, 11:09 PM
Bakınız,haberi böyle yapan "furkanhaber".
"Tamer"den sonra ben ne demişim:"....bu nedenle bu hanım kızımıza helal olsun".
Bir alt yazıda ne demişim:"Bu da Pkk'ye kafa tutan bir başka hanım kızımız"
"Murat" sanki yazıyı ben yazmışım gibi cümleler kurmuş. Kaldıki bu yazıdaki "başörtü"sıfat olarak kullanılmış vurgulamak için. Neyi vurgulamak için? Son günlerde moda olan böyle giyinmeyi uygun gören hanım kızlarımıza ya da insanlarımıza yakıştırılan ulusal konularda "duyarsızlık"sözlerine bir karşılık gibi."alın görün" der gibi...

fatih
22-11-2007, 03:01 AM
sana bir laf demedik yahu, çıkışa gerek yok. benim lafım zaten haberi yapan siteye. sen aracısın:) yorum yapan murat da o siteye yapan adam sen burda sandın galiba. yanlış anlaşılmasın.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0