4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

yuh yha

darkwayder
31-10-2007, 09:58 PM
yhaaa neden uyarı war ufffffffff nebiçim sşte yha üye oldum hayla indiremiyorum boşunamı uğraştım

Rounin
31-10-2007, 10:04 PM
Sayın üyemiz alakasız bir bölüme paylaşım dışında sorun yaşadığınız bir konuyu dile getirmek için konu açmamalısınız. Bunun yerine şikayet dilek ve önerilerinizi sizden gelenler bölümüne açın. Bunun yanı sıra indiremediğiniz konunun ilgili linkini , ilgili mesajda sağ üst ikonlardan mesajı rapor et ikonuna tıklayarak rapor ederseniz size daha kolay yardımcı oluruz .
Konu Sizden Gelenler Bölümüne taşınmıştır

Rounin
31-10-2007, 10:18 PM
Bakın uyarı almadınız sadece size yol göstermek için mesaj yazıldı .Ama bu tavrınız devam ederse uyarı düşünülebilir. Birinci önemli olan indiremiyorum diyorsunuz ama neyi biz bilmiyoruz . İlgili konuyu belirtseniz belki link düzeltilebilir.Ama bunun yerine agresif bir tavırla konu açıyorsunuz .Birde yazdığınız mesajı değiştirdiniz .Lütfen üye olmadan önce kurallarımızı okuyun . Alakasız bir yere alakasız bir konu açtınız .Lütfen aynı tavrı tekrar etmeyelim .

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0