4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

merhabaaaa :)

Bugs Bunny
26-10-2007, 05:07 PM
Merhaba beyler nasılsınız ? 4umTurk e derslerimden dolayı uzun bi ara vermek zorunda kaldım ama kısmetse okulum ocak ayında bitiyor ve bende 4umturkteki eski tempoma geri dönmeyi dönmeyi düşünüyorum :) Yani kafanızı ağrıtmayı :D neyse herkese kolay gelsin diyorum yakında görüşürüz kendinize iyi bakın pai pai

2. Bir Konu Tüm Şehitlerimize Allah' tan rahmet ve ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.

ZorBey
26-10-2007, 06:09 PM
Hosgeldin bayagi bir zaman oldu özlettin kendini okulun bitene kadar bekliyoruz biz belgesel bölümü biraktigin gibi seni bekliyor :) Okulunda basarilar Allah Zihin Acikligi Versin :)

N@L@N
26-10-2007, 06:10 PM
sanırım bayanlarada merhaba demek istediniz..4umkolikler sadece erkek değil....bu arada sizede merhaba

Bugs Bunny
27-10-2007, 05:52 PM
Yok yanlış anlaşılmiiim ağız alışkanlığı mesajı gönderdikten sonra farkettim düzeltmeyede üşendim :D özür dilerim yani. Böyle bi tepki bekliodum ama :) Heeee bu arada büyüklerimizi göremedim mahmut abi hep msn de ama mur, nicomedia ve diğerleri nerdesiniz abiiiii :) Belgesel bölümüne gelince ellerinize sağlık çok güsel konular açmışınız zamanım yettiğince okudum bazılarını tabiki diğer bölümleride gezdim. Neyse sonra görüşürüz kendinize iyi bakın bayanlar baylar ( Yanlış olmasın ) :D pai pai

TAME®
27-10-2007, 08:07 PM
bekleriz şimdiden hoşgeldin diyelim.....

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0