4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Mbiterge Yi Gören Var Mi?

DENİZ GÜLDİKEN
14-10-2007, 08:02 PM
Hakkatten arkadaşlar mbiterg i gören var mı?,ortalıkta görünmüyor,Mbiterg geldinse üç kez tak tak tak yap.Bayram seyran da dinlemiyor bu çocuk,msn de çıt yok,iyi mi kötü mü,hasta mı merak ettim,haberi olan varmı?:4um907::4um1006::4um61:

TAME®
14-10-2007, 08:25 PM
Mbiterge bayram ve düğün telaşından dolayı aktif olmaya bilir. malum nikahı kıyıldı ayın 20.sinde düğünü var tatlı telaş.içinde arkadaş allah mutlu bahtıyar etsin......

DENİZ GÜLDİKEN
14-10-2007, 08:38 PM
Aman tek öyle olsun

mbiterge
15-10-2007, 11:20 AM
tak tak tak

geldim burdayım tamerinde dediği gibi bi yandan bayram bi yandan düğün derken bayagı iş çıkıyor adama evde internet olmadıgı için tatil boyunca giremiyorum

DENİZ GÜLDİKEN
15-10-2007, 11:52 AM
Kur artık interneti eve,herşeyi yerleştirdin,yosam gelip bizmi kursak,hoşgeldin

MAVERİK
20-10-2007, 12:43 AM
son haberlere göre 10gün ortada hayırlı işleri nedeniyle olmayacak,bırakın okadar olsun yahu,sonra nasıl olsa pabuçları toplayıp kaçacak yer arayacak,biz neden evlenmiyoruz,geniş ufuk geniş ufuk.ufkumu daraltamam öyle sorgu suale de gelemem,vah mbiterge vah,desene seni de kaybettik.insan bekarlığa veda falan ayarlar,gitttiiii,gittiii garibim

EĞİNLİ
20-10-2007, 05:59 AM
'Evleniyorum' diye mutlu olan erkek 'Yaşasın yılbaşı geliyor' diye sevinen hindiye benzer..Şaka Şaka bakma sen MAVERİK'e oda elbette birgün evlenir.

DENİZ GÜLDİKEN
21-10-2007, 11:37 AM
Maverki evlendirirsem başında çöp kırcam tuz dağıtcam,evlenirmi o,müzmin bekar gitcek,bu arada bizim oğlan dün akşam dünya evine girdi bi 10 gün mbiterg ortalıkta olmaz,sonrasını hep beraber görcez,başım ağrıyo mu der dişim ağrıyo mu der atrık hayırlısı,evinin erkeki oldu artıkım,Darısı maverik in başına.Ya yokmu şöyle bir iyi aile kızı,herkese bir kulp takıyor bu çocuk,kızlara hiç güvenmez oldu.Senben-bide 4umturk aramızda kalsın,vakti zamanında bu mev in çok sevdiği bir kız vardı,kaç yıl çıktılar nerden baksan bir 4 yılı vardır,baya da ciddiydiler,ev eşyası falan aldı maverik,ev tuttu dayadı döşedi,gelinlik modeli bile bakıyorlardı,sonra bir gün ne olduysa oldu ayrıldılar,o gün bu gündür maverik hala söylemez niye ayrıldı,hazırladığı evde kalıyor hala, ama tek başına,bi de birini beyense,hemen başgöz edicem,gözünün yaşına bakmıcam

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0