4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

iyiyim,endişelenmeyin

DENİZ GÜLDİKEN
12-10-2007, 10:48 PM
4UMTURKun birbirinden değerli yöneticileri ve üye dostlarım!Dünyadan nasibimiz yiyecek ekmeğimiz varmış,vakti zamanımız tamam olmamış ki hala burdayız.Sağlığım iyi,endişelendirdiysem kusuruma bakmayın,bizim çocuklar biraz panik yapmışlar,ben rahatsızlığımla iyi geçiniyorum,üstesinden gelirim endişelenmeyin.İlkkez olmuyor zaten bu ikinci,direkten dönüşümüz,bir gün gol olacak,alışkanlık yapacak bu gidişle yoklayıp duruyor.Bizler emanetciyiz,Fani dünya,asıl yerimiz orası,ki güzelliklerle anılmak güzel izler bırakmak isterim eğer elimdeyse.Hepinize çok teşekkür ederim,gösterdiğiniz duyarlılık beni olumlu yönde motive ediyor.Tetkiklerimin sonuçları iyi,gözüm daha iyiye gidiyor,geri kalanıda geçecek ALLaHın izniyle,egzersizlerimi yapıyorum,söz dinlerim çok usluyumdur ilaçlarımı zamanında alıyorum,dostlarım arkadaşlarımın hayır duaları,eksikolmasınlar,çözümsüz hiçbirşey yok elbet geçecek haliyle.Allah hepimize sağlık sıhhat ve afiyet versin.:4um534::4um355::4um61::4um153:

TAME®
12-10-2007, 10:53 PM
ilk önce sağlık aramıza hoşgeldin nice mutluluklar dilerim.ailenle birlikte

Rounin
12-10-2007, 11:06 PM
İyi olmana sevindim ,aynı enerjinle ve sevecenliğinle ve de bilgeliğinle dönmene sevindim :) Sağlıklı ve de sevdiklerinle mutluluk dolu ve her zaman 4umTurklu olarak kalmanı diliyorum

DENİZ GÜLDİKEN
12-10-2007, 11:20 PM
mesajın alındı Emmoğlu,şunun şurasında kaçtane emmoğlum var yaw:4um80:Nerlerdeydin bakim sabahtan göremedim seni,bayramlaşmaya mı gittin?mbiterg de yok msn kapalı,dükkanı bayram dolayısıyla erken kapattı yalım

Rounin
12-10-2007, 11:23 PM
Ben böyle akşamdan akşama anca zaman buluyorum dersler malum bayramınıda kutlarım

mbiterge
15-10-2007, 11:39 AM
tekrar hoşgeldin deniz allah bi daha böyle acılar yaşatmasın

DENİZ GÜLDİKEN
15-10-2007, 11:49 AM
amiiin,nerlerdesin yaw,merakettim,iyimisin

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0