4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Kanaltürk'ün Logosundaki türk yazısı neden kapalı

ramirez
12-10-2007, 01:50 AM
Kanaltürk'ün Logosundaki türk yazısı neden kapalı Arkadaslar farkettiyseniz kanal türkün türk kısmı acıldıgından berii kapalı orda bisey var acaba batılı ülkelerin actıgı bir kanal mıı türkiyenin icine sızmak iciinn siz ne düsünüyosunuz??

DENİZ GÜLDİKEN
14-10-2007, 08:49 PM
hiç dikkat etmemişim,ne kadar dikkatlisin:4um298:ben ayakta uyumuşum,:4um220:gidip uydudan bakıcam,ayıpbirşey niye öyle yapıyorlarmış,hem kanalTürk hem logo kapalı hı?:4um50::4um1409:

TAME®
15-10-2007, 01:49 AM
fazla tv izlemediğim için hiç farkına varmadık bir bakmak lazım tşk ederim dikkatın için

Femre
16-10-2007, 09:33 PM
kanaltürk ün türklüğü sadece adındaki kadar sahibininde türklüğü tartışılır,program yapanlarında ayrıca batılı devletler sızmak için zaten en büyük kanalalrını almış,donatmış kanaltürk ü kayle dahi almazlar.

xer13
31-10-2007, 02:26 PM
mason tarikatı lions a ait bir kanal diye duyuntu aldım.hep destek arka çıkarlarmış.sadece duydum.

mbiterge
31-10-2007, 02:51 PM
kanal türkün siyasibir parti destekli oldugu ve siyasi partiden alınan paralarla tuncay özkanın kurdugu biliniyor

EĞİNLİ
04-11-2007, 02:28 PM
Arkadaşlar bu logoda kapalı olan nedir anlayamadım şu an televizyonumda açık arada fark yok.
http://www.lyngsat-logo.com/logo/tv/kk/kanal_turk.jpg
televizyondaki logo siyah zemin üzerine beyaz kanaltürk yazısı var ü harfi kırmızı noktaları beyaz
ayrıca ülkemizde yayın yapan hangi kanal bir partiyi desteklemiyor tarafsız yayın yapıyor öyle bir kanalımız varmı.3 sene önce taksi şöförlüğü yaparken vatan gazetesinden bir yazar aldım adı önemli değil basından medyadan ahkam kesip duruyordu dayanamadım. "bayan bir ülkede hırsızlık ,talan,üçkağıtçılık,yapılıyor ama siz ufak menfaatler karşılığı bizleri satıyorsunuz elbette aranızda dürüst insanlarda var ancak kiminiz bankayı hortumlayan,kiminiz ihale kovalayan bunun gibi hesapları olan insanların yanında çalışıyorsunuz ne kadar kamu görevi yaparsınız dedim" buna verecek cevabım yok dedi indi gitti şimdi size ilgilenen herkese soruyorum hangi kanal hangi gazete bizim sözcümüz hakkımızı savunuyor tek tek isim değil var öyle isimler onları süs olsun diyemi barındırıyorlar neden patronları hakkında yazı yazamıyorlar

özgeylani
04-11-2007, 07:49 PM
REPLACE WITH: Dikkatli bakılmazsa Türk'ün ü'sü kırmızı olduğundan Türk kısmı karalanmış gibi duruyor.
Ben ü deki kırmızıyı Türk'ün akan kanı olarak değerlendirmiştim.
Ayrıca Lionslarla ilişkili denilmiş bence karalamadır diyorum.
Bir parti destekli deniyor. CHP'nin reklam desteği var. Ki KanalA, Samanyolu,Meltem,Kanal 7,mesaj,TGRT açık olarak birer partinin sözcüleri. Bence sakıncası yok. Partilerin kitlelere ulaşmasının bir aracıdır bunlar

DeLi_MaNYaK77
06-11-2007, 01:54 AM
GeÇeRSiZ BiR KoMPLo, Daha İyilerini bekLioruz :-)))

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0