4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Deniz Güldikene Geçmiş Olsun

viyanali61
30-09-2007, 01:08 AM
Üyelerimizden vede forumun müdavimlerinden deniz güldiken arkadasımız şu an aldığım haberler üzerine koma halinde yatıyormus kendisine allahtan şifalar diliyor çabucak foruma vede en önemlisi çocuklarının başına ve arkadaşlarının yanına dönmesi için geçmişler olsun diyoruz

deniz çabuk iyileş

Mu®
30-09-2007, 01:13 AM
Allahtan acil şifalar dileriz.Geçmiş olsun

özgeylani
30-09-2007, 01:14 AM
Umarım en kısa zamanında sağlığına kavuşur.

#!N@TÇI_KıZ#
30-09-2007, 01:17 AM
Acil şifalar dileriz geçmiş olsun...

ZorBey
30-09-2007, 04:04 AM
Deniz Hanimin Sagligina Bir an önce kavusmasi Icin Duaciyim Ne kadar üzüldügümü anlatamam Allah acil sifalar versin

leylak
30-09-2007, 06:19 AM
ALLAH acil şifalar versin inşallah hemen iyleşir

EĞİNLİ
30-09-2007, 06:36 AM
Deniz Güldiken arkadaşımıza acil şifalar diler.Biran önce sağlığına kavuşmasını Allahtan niyaz eylerim.

çisa
30-09-2007, 01:41 PM
Dualarım onunla inşallah çok kısa bir sürede eski neşeli,hayat dolu,pozitif hayatına geri döner Can kulağıyla kardeşlerinden haber bekliyorum Durumunu cidden merak ediyorum

TAME®
30-09-2007, 02:05 PM
GeÇmİŞ Olsun Denİz Allah Acİl Şİfalar Versİn

nicomedia
30-09-2007, 07:00 PM
çok çok geçmiş olsun dileklerimle Allah yar ve yardımcısı olsun, şifalar versin bir an evvel sağlığına kavuşması için arkadaşlar dua edelim.

asera
30-09-2007, 07:05 PM
geçmiş olsun dilerim allahtan acıl şifalar isallah bıran once ıyılesir en kısazamanda aramıza donersın bekletme bızı cok

Rounin
30-09-2007, 11:13 PM
Geçmiş olsun umarım iyileşir ve tekrar aramıza döner.

D E N I Z
30-09-2007, 11:49 PM
gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin

özgeylani
30-09-2007, 11:59 PM
Kardeşimizin son sağlık durumu nasıl acaba?

mbiterge
01-10-2007, 09:21 AM
allah acil şifalar versin biz burda seni beklerken sen nerelerdesin umarım bi an önce iyileşip aramıza ve ailene tekrar dönersin seni özledik dayan sakın su koyverme

mbiterge
01-10-2007, 09:21 AM
allah acil şifalar versin biz burda seni beklerken sen nerelerdesin umarım bi an önce iyileşip aramıza ve ailene tekrar dönersin seni özledik dayan sakın su koyverme

MAVERİK
01-10-2007, 04:42 PM
Arkadaşlar hepinize dualarınızı eksik etmediğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Deniz ve tüm arkadaşlarım adına,Deniz daha iyi merak etmeyin,çetin cevizdir o kolay papuç bırakmaz,ilkgün hepimiz çok korktuk solunumu durdu,kendi başına nefes alamayınca yaşamdestek ünitesine bağlandı,hep birlikte öldük öldük dirildik yemin ederim aklımı kaçıracaktım zaten kovaladılar beni uzaklaştırdılar felaket üstüne felaket haberi gelince olur olmaz yere patladım dayanamadım kötüydü.Sağ gözünde görme kaybı var,işitme kaybı var,zamanla düzelecek geçici hasar deniyor,fizik tedavi görüyor kas kontrolünü yeniden sağlaması biraz zaman alabilir.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,gelişmelerden haberdar edeceğiz dualarınızı eksik etmeyin

MAVERİK
01-10-2007, 04:59 PM
Denize tüm mesajlarınızı gösterdim 4umturkler çok sevindi,10 günü cehennemde geçirdik sanki ömrümün en zor 10 günüydü.hepinize teşekkür etti,yormamak gerek tedavi saati,mesajlarınız moral oldu

#!N@TÇI_KıZ#
01-10-2007, 05:04 PM
DENİZ seni seviyoruz çabuk iyileş olurmu kendine iyi bak.... bak bu maverik seni beklesin ara sıra bizim mesajları göstersin sana...... bilgisayar görevi görsün malum...

WALL_KAAN
01-10-2007, 06:06 PM
Bilgisayar sıkıyönetim altında zaten,bidaha izmirin bütün kaldırım taşlarını sabaha kadar sayamayacağım.Allah bir daha böyle birşeyi hiçkimseye yaşatmasın,geçen hafta cumartesinden beri hangi günün hangi tesindeyim bilmiyorum.Gece bile bu gün Denizi görünce havada takla atıyordu,günlerdir köpeği bile birşey yemez içmez olmuştu,Deniz den önce köpeğine bişey olacak diye ödümüz patladı,ben cepleri boşalttım önüme gelen çocuğa cebimde ne varsa verdim,biz kimsenin morali bozulmasın diye haber vermeyelim dedik,önce hangimiz yumurtladıysa ötmüşüz.Çok kötüydü,ben Deniz i ömrümde böyle görmedim,bi daha da göstermesin Rabbim.Gitti gitti geldi hayatla ölüm arasında,bir otobüs vardı hep bineceğim zaman kalkıp gidiyordu diyordu.Aman diyeyim Deniz binme öyle otobüslere,mbiterge nin selamını da söyleyince biletleri iptal etti.Aman diyeyim Deniz aman iki gözümde senin olsun sana bişey olmasın,ekimoz ve hematom dağılınca gözdeki baskı kalkacakmış,razıyım.Deniz e mi yanayım MÖverik keçileri kaçırdı millete saldırıyor onu mu tutayım ne yapacağımı şaşırttılar.Çatlak mev,nasıl attım ama seni yaka paça,artiz seni

ZorBey
01-10-2007, 07:34 PM
Bilgisayar sıkıyönetim altında zaten,bidaha izmirin bütün kaldırım taşlarını sabaha kadar sayamayacağım.Allah bir daha böyle birşeyi hiçkimseye yaşatmasın,geçen hafta cumartesinden beri hangi günün hangi tesindeyim bilmiyorum.Gece bile bu gün Denizi görünce havada takla atıyordu,günlerdir köpeği bile birşey yemez içmez olmuştu,Deniz den önce köpeğine bişey olacak diye ödümüz patladı,ben cepleri boşalttım önüme gelen çocuğa cebimde ne varsa verdim,biz kimsenin morali bozulmasın diye haber vermeyelim dedik,önce hangimiz yumurtladıysa ötmüşüz.Çok kötüydü,ben Deniz i ömrümde böyle görmedim,bi daha da göstermesin Rabbim.Gitti gitti geldi hayatla ölüm arasında,bir otobüs vardı hep bineceğim zaman kalkıp gidiyordu diyordu.Aman diyeyim Deniz binme öyle otobüslere,mbiterge nin selamını da söyleyince biletleri iptal etti.Aman diyeyim Deniz aman iki gözümde senin olsun sana bişey olmasın,ekimoz ve hematom dağılınca gözdeki baskı kalkacakmış,razıyım.Deniz e mi yanayım MÖverik keçileri kaçırdı millete saldırıyor onu mu tutayım ne yapacağımı şaşırttılar.Çatlak mev,nasıl attım ama seni yaka paça,artiz seni

Iyi haberlerinizi bekliyoruz Deniz Hanimdan

leylak
01-10-2007, 10:58 PM
deniz iyileşmeye başladıgına çok sevindim umarım hemen aramıza geri dönersin

özgeylani
02-10-2007, 12:08 AM
Eğer yapabileceğimiz küçücük bir katkımız olacaksa, ivedilikle atlar gelirim kardeşler.
Gönlümüz, yüreğimiz ve dualarımız sizinledir. Şu aziz mübarek günler yüzü suyu hürmetine acil şifalar olsun İnşallah.

WALL_KAAN
02-10-2007, 01:01 PM
Sağolun,moral desteğiniz bizim için anlamlı ve önemli,gereken herşey yapılıyor,kendisine daha faydalı olabileceğini tespit ettiğimiz bir sağlık merkezine nakledildi dün akşam,çok titiz ve çok özenli işinde başarısı hat safhada kanıtlanmış sağlam ve güvenilir emin ellerde hocalarımız el üstünde tutuyorlar tüm gayretler biran evvel toparlanması için,bize sabretmek ve dua etmek düşüyor.Allah hepimize sabır versin,o gayretlidir,yüreği hep iyilikten ve insanlıktan yana çarpmış değerli bir insan bizim gözümüzün bebeği,nazarlara geldi sanki,her yardıma ihtiyacı olana koşan,bilgiye emeğe bu kadar hürmet eden biri...Bilmiyorum insan bazı şeyleri sevdiklerine konduramaz ya,kabullenmek zor,yaşam apaçık bir sınav ve Deniz bu sınavdan alnının akıyla çıkar inşallah,çok direndi,umarım yorulup bırakmaz,burdan sonrası daha zor bir süreç,biz herşeye hazırız ona karşı boynumuz kıldan ince,hatrı ve manevi değeri çok büyük,çok şeyi ona borçluyuz,bir gün olsun yüzümüze vurmaz kendi içinde bitirir,bir kadın olsun bu kadar delikanlı olsun,biz onu tanımakla aynı ortamı solumakla öyle şanşlıydık ki,onunla zaman nasıl su gibi akar gider,ne dert ne tasan kalır ortaktır herşeye,en zor zamanlarda ayakta dimdik beklenmez böyle bir cesaret.Ben kendi adıma ondan çok şey öğrendim,inanırmısınz sokaktaki kediler bile onunla göz teması kurduğunda gel dese koşacaklar öyle içten dost bir elektiriği var,onu çıkarınca yaşamın anlamı kalmıyor herşeyimiz o.Rabbim bize bağışlasın

Nonea
02-10-2007, 01:13 PM
Allah şifasını eksik etmesin, Sayın Güldiken'i sevenlerinden ayırmasın, güzel yüzünü soldurmasın...Buraları, sevdiklerini, onu çok sevenleri bırakmasın, çabuk dönsün...Umarım yine ışıl ışıl ve güzel haliyle döner...

Rounin
02-10-2007, 09:09 PM
Tekrar geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Mu®
02-10-2007, 10:16 PM
Geçmiş olsun dilekleri haricindeki son mesajlar tarafımdan konudan silinmiştir.Deniz hanıma Allahtan tekrar 4umTurk ailesi olarak şifa diliyoruz.
Konuyu kilitliyorum.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0