özgeylani
24-09-2007, 11:27 PM
test deneme
4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız. | ||
test denemeözgeylani 24-09-2007, 11:27 PM test deneme viyanali61 24-09-2007, 11:30 PM konu benim tarafımdan deneme amaçlı açılmış ve gerekli yere tasınmıstır hallacı mansur 16-06-2008, 05:00 PM kusura bakmayın ama ben buradan hiç mi hiç faydalanamıyorum ve sanki siz burayı yalnız kendi istifadenize yapmışsınız .. çünkü dakikalardır uğraştım hiç bir yere varamadım , yoksa bizim le dalga mı geçiyorsunuz ?? evet ben profesyonel değilim ama herkes de değil eee bu ne mene iştir...müslüman mahallesinde salyongoz misali...ve ya gerçekten hiç birşeyde yok. mbiterge 16-06-2008, 05:08 PM ne arıyorsunda bulamadın yada sabahtan belli ne yapmaya çalıştında yapamadın forumdan herkes eşit oranda faydalanabilir burası mesaj denemesi yapılan bölümdür mesajarda yada yazılarınızda yeni bişeyler denemek istiyorsanız bu bölümde rasgele deneme mesajları atabilir kendinizi geliştirebilirsiniz varmak istediğiniz noktayı bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırız hallacı mansur 16-06-2008, 06:10 PM öğrenmeye çalışıyorum herhangi birşey aramıyorum ama burası neye yarar veya ben de bunu öğrenebilirmiyim veya bende yapabileyim diye yani anlayacağın geliştirmeye çalışıyorum kendimi ama sanırım ama başarılı olamıyacağım çünkü bu site beni çok aşıyor neyse kal sağlık ve esenlikle. SARI_GÜL 26-06-2008, 04:12 AM kusura bakmayın ama ben buradan hiç mi hiç faydalanamıyorum ve sanki siz burayı yalnız kendi istifadenize yapmışsınız .. çünkü dakikalardır uğraştım hiç bir yere varamadım , yoksa bizim le dalga mı geçiyorsunuz ?? evet ben profesyonel değilim ama herkes de değil eee bu ne mene iştir...müslüman mahallesinde salyongoz misali...ve ya gerçekten hiç birşeyde yok. Neden yöneticilere devamlı hakaret ettiğini öğrenebilirmiyim acaba?eğer yöneticiler bu siteyi kendi istifadeleri için açmış olsaydılar buraya üye almazdılar üyelerle kimsenin dalga geçtiği falan yok ama sen kendini küçük düşürmekten geri kalmıyorsun kusura bakma.Bende profesyönel değilim ama her aradığımı buluyorum.Ne yapmaya çalışıp da yapamadığını sizden gelenler bölümünde yazarsan elbette sana yardımcı olacak kişiler olur.Ve lütfen ne yazacaksan ne soracaksan kimseye hakaret etmeden yaz.Daha olmadı bu linkden ne arıyorsan bakabilirsin --->( 4umTurk (http://www.4umturk.net/forum/) ) hallacı mansur 27-06-2008, 10:17 AM Sende haklisin. SENİN BABAN VEYA SEN MEMURMUSUN ???? | ||
| ||
EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum