GALATASARAY1905
13-07-2007, 07:21 PM
REPLACE WITH: :4um375:BUNDAN 5 AY ÖNCE DE BAKA BİR KULLANCI ADFI İLE GİRİYORDUM VE SORUN VRİYORDU. HALEN DAHA VERİYORRRRRR.
NEDEN DÜZELTİLMEMİŞ BU ALTI AYDUIR ANLAMIYORUM BİZ BURDA BOŞUNA MI OYNUYORUZ ????
kurallarimiz geregi büyük harfle yazmak yasaktir bu uyarim olsun
#!N@TÇI_KıZ#
14-07-2007, 01:23 AM
:4um375:BUNDAN 5 AY ÖNCE DE BAKA BİR KULLANCI ADFI İLE GİRİYORDUM VE SORUN VRİYORDU. HALEN DAHA VERİYORRRRRR.
NEDEN DÜZELTİLMEMİŞ BU ALTI AYDUIR ANLAMIYORUM BİZ BURDA BOŞUNA MI OYNUYORUZ ????
sayın üyemiz tamam haklısınız hakikaten bazı oyunlar rekorları yazmıyor aynı sorunu bende yaşıyorum ama kızıp bağırmak yerine biraz daha sakin isteklerinizi ve temennilerinizi iletsenin daha iyi olur kanısındayım..
ve ufak bir hatırlatma daha yapayım şu anda 2 kullanıcı adı ile sitemizde bulunmaktasınız...bu kurallar gereği yasak..
isterseniz hata veren kaydetmeyen oyunları buraya yazın..yönetici arkadaşlar burdan görür..ve probleme yardımcı olmaya çalışırlar..
#!N@TÇI_KıZ#
14-07-2007, 01:29 AM
Bank Shooter
bu oyunu rekoru geçsek bile kaydetmiyor
ZorBey
14-07-2007, 02:35 AM
:4um375:BUNDAN 5 AY ÖNCE DE BAKA BİR KULLANCI ADFI İLE GİRİYORDUM VE SORUN VRİYORDU. HALEN DAHA VERİYORRRRRR.
kurallarimiz geregi büyük garfle yazmak yasaktir bu uyarim olsun
1. si büyük harflerle yazmak yasaktir
2. si dünyanin neresinde olursaniz olun karsinizdaki tarafa böyle etki verirseniz tepki görürsünüz tekrarlamaniz durumunda ceza alacaksiniz
3. sü hangi oyunun rekoru gecmiyor belirtsenizde bizde yardimci olsak
4. süde oyunlarin %99 unda suan probrem yok onlarda oynayiverin bir zahmet
mbiterge
14-07-2007, 09:42 AM
arkadaşlar oyun sayfasında uzun üsre kaldıgınız zaman rekorları yazmayarak hata veriyor ara sıra sayfayı yenileyin yada çıkıp yeniden sayfaya girin
GALATASARAY1905
17-07-2007, 12:04 PM
Nedense biri rekorumu geçiyor bende takrar onu geçiyorum özellikle İnatçı kızda oluyor sonra onu geçince rekoru kaydetmiyor ÇOK TUHAFFFF
#!N@TÇI_KıZ#
17-07-2007, 12:14 PM
Nedense biri rekorumu geçiyor bende takrar onu geçiyorum özellikle İnatçı kızda oluyor sonra onu geçince rekoru kaydetmiyor ÇOK TUHAFFFF
arkadaşlar galatasaraylı arkadaş benim sanal kullanıcı olduğumu iddia ediyor siteye üye olduğundan beri söylermisiniz ben sitenin açtığı sanal kullanıcımıyım..
GALATASARAY1905
20-07-2007, 06:39 PM
Arkadaşımmmmm neden Duck Tracker bu oyunda ben 1000 yapıyorum ve 60 tane de vurduktan sonra bile 1000 oluyor neyse olsun da İNATÇI kIZ NEDEN en iyi skorer oluyor ben onu anlamadım. Düzeltirmisiniz oyunu. ya da kaldırın bozukluk varsa oyunda.
aynı puanı alıyoruz şimdi diyeeksiniz vuruşlara bakıyor ben ondan fazla vurduğumu biliyorum ama neden o benden skorer
ZorBey
20-07-2007, 09:00 PM
Arkadaşımmmmm neden Duck Tracker bu oyunda ben 1000 yapıyorum ve 60 tane de vurduktan sonra bile 1000 oluyor neyse olsun da İNATÇI kIZ NEDEN en iyi skorer oluyor ben onu anlamadım. Düzeltirmisiniz oyunu. ya da kaldırın bozukluk varsa oyunda.
aynı puanı alıyoruz şimdi diyeeksiniz vuruşlara bakıyor ben ondan fazla vurduğumu biliyorum ama neden o benden skorer
oyun bölümünü kontrol ederiz tekrardan uyariniz dikkate alinacaktir Bu arada Inatci KIZ in zannetiginiz Türde Bir özelligi Ayricaligi yoktur tabiki tecrübesini saymazsak Arkadasimiz Daha önce Modluk Yapmis oldugundan tabiki sizden daha cok bilgisi vardir aciklama yakinda gelecektir iyi 4umlar iyi oyunlar
galatasaray1905 skorlar yazıyor abicim.fakat bahsettiğin oyunda 1000ni üzeri yazmıyor.Bunun içinde bunca ısrar kıyamet koparmana gerek yok.Yani yine bildir bize hata varsa da.Böyle döver gibi söver gibi yanaşma olur mu yöneticilere abicim.Hatırlarsan diğer kullanıcı adını bu yüzden yasaklamıştık.Forum adabı bilmiyorsan senden yaşça büyük abilerin öğretirler sana merak etme. Bahsettiğiniz oyun sildim sistemden.Konu kapatılmıştır.