#!N@TÇI_KıZ#
11-05-2007, 05:14 PM
Türkiye'nin En İyi Üniversitesi sizce hangisidir?
4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız. | ||
Türkiye'nin En İyi Üniversitesi sizce hangisi#!N@TÇI_KıZ# 11-05-2007, 05:14 PM Türkiye'nin En İyi Üniversitesi sizce hangisidir? nacar 11-05-2007, 05:36 PM en iyi yaşana yerdir canım kardeşim ben de o dertteyim saygılrımla Chucky 12-05-2007, 09:58 PM süleyman demirel olmadiqi kesin D: nacar'in dediqine qöre izmir dokuz eylül ve eqe ünisi en ii yasan yerler bana qöre..ama odtü , yeditepe ve bilkentin eqitimi cok qüzel.. kodgece 28-05-2007, 10:27 PM ben çok üni gördüm yıldız dan katüye ama cukurova kadar buyuk ve dogal bir kampüs yok isteyen arastırsın www.cu.edu.tr (http://www.cu.edu.tr) tabi egitimde odtü acık ara önce ama cukurova gercekten çok ii bir üniversitedir. bence tabi Nonea 09-09-2007, 02:10 PM Boğaziçi ve ODTÜ...Kesinlikle çok iyiler... mahirbahceci 11-09-2007, 07:02 PM marmara:)))) desemde inanmayın arkadaşlar yaşayanlar bilir marmara ızdırabını kayıtta haydarpaşa gibi güzide bir kampüsümüze atıp sonra nasıl olsa artık bizimsiniz diyerekten bizi bahçelievler lisesine atan nadide okulum benim:D gerçi 1 yıl gecikmeli olarak sadece işletmeyi-bunada şükür-bahçelievlerden kurtardıysada bu onu hala mükemmel okul statüsüne sokmuyor 2.sorunda notlar biz hala notlarımıza okuldan bakıyoruz netten bakacak kadar ilerleyemedi bizim okulun teknoloji anlayışı ama yinede gelmek isteyen ark. gelsinler ortamı sıcak bea::))) sevmeye başladım walla yavaş yavaş bu kadar olumsuzluğa rağmen he şunuda unutmayım 1 şehirde 13 kampüsü olan başka hangi okul war:D yazmayı unutmuşum pardon en iyisi bana göre boğaziçi hem yer bakımından hem karizma bakımından eğitimini bilmediğim için ona bişey demiycem:) Kunteper 16-09-2007, 03:18 PM En iyisi kazanılıp okunulan üniversitedir :D tatar_genc 16-09-2007, 03:25 PM bence en iyi Üniversite hayat iniversitesi dir ben mezun oldumda ne oldumki :) hayat hep devam ediyor :) hep ayni hep ayni Psikolord 27-12-2007, 11:57 AM bence cukurova unv. Nede olsa dunyada ılk 500 e gırmıs turk unv lerı arasında bır tanesı kampus olarak ta cok buyuk ve duzenlı muhtesem bir manzarası var beyazdus26 14-01-2008, 12:43 AM sakarya üni. N@L@N 06-02-2008, 04:26 PM kazandığınız üniversite en iyi üniversitedir..hayata atılınca okuduğunuz üniversitenin kimliği önemli değil..teorik ve pratik çok farklı,ayrıca türkiyede kişiler istek ve yeteneklerine göre değil,referans ve iş açıklığına göre istihdam ediliyor,iş seçecek kadar lükse sahip olamadık henüz.... fatih 01-06-2008, 03:14 PM neye göre kime göre, mühendislikte farklı, sosyal bilimlerde farklı, işletme/iktisat için farklı sıralamalar yapılabilir. kampüs açısından bakarsak; (gördüklerim arasından sayıyorum) -boğaziçi -çukurova -yıldız -odtü şeklinde sıralayabilirim. mühendislik için de kendi kafamdaki sıralama şudur; ;(özellikle makina müh) -itü -odtü -yıldız ama şunu söyleyeyim, üniversitenin öğrenci aldığı puan o üniversitenin çok üst düzey eğitim verdiğini göstermez öğrencilerinin ne kadar bilinçli olduğunu gösterir. iş öğrencide biter, eğer sınavlara iyi hazırlanamayıp yüksek puan alamadıysanız önemi yoktur. siz bunu üniversite zamanı yaptıklarınız ile aşabilirisiniz. önemli olan kendinizi geliştirmektir. beharnade 12-07-2008, 04:04 AM bence itü yada boğaziçi. | ||
| ||
EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum