4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2

TAME®
21-03-2007, 06:33 PM
http://www.trgamer.com/img/022007/graw2demo_x360/i1.jpg
Giriş yapmak hiç bu kadar zor olmamıştı. Bilirim dünyanın en dandik giriş cümlesi ama ben bunu başkaları gibi geçiştirmek için kullanmıyorum. 1 ay önce Kanada'ya taşındım ve anında Türkçe'mde problemler belirmeye başladı. Özellikle de şu anda inceleme yazarken çok zorlanıyorum. Bunu çabucak atlatmak, eski hayatıma geri dönmek için ne mi yaptım? Tabiki hemen bir Xbox 360 edindim (Böyle de girerim konuya). Xboxla beraber GRAW�ın birinci versiyonu da geldi tabi. Bende hemen oyunu kavrayıverdim. Sonra bir de baktım ki UBISOFT sağolsun, GRAW 2'nin demosunu yayına geçirdi. TrG olarak hemen bir göz atalım dedik bizde, bakalım 2007 Mart ayında bizleri nasıl bir oyun bekliyor?

Demo dağlık bir arazide, tam gerillaların kullanacağı türden bir yerde geçiyor. İlk gözüme çarpan şeyin kaplamaların kalitesi olduğunu söylemem herhalde yerinde olur. Grafikler gerçekten çok detaylıydı, ta ki çim gibi birşeylerin yanına gelene kadar . Ubisoft amca UT 2004'ün tutma nedeninin çim modellemesi olduğuna karar verip sanırım aynı tasarımı kullanmış. Bu küçük detay dışında gözüme kötü olan hiç birşey çarpmadı doğrusu.

Oyunun eski GRAW'dan en büyük farkı yeni Crosscom sistemi. Demo'da ilerleyen dakiklarda bize katılan takım arkadaşlarımız üstünde yaptığım deneylerde, çok çok fark görmesemde bir iki yenilik gözüme çarptı. Eski GRAW'la karşılaştırırsak(PC versiyonu için konuşmuyorum) artık adamlarımızın sahip olduğu kameraları çok daha rahat kullanabiliyor ve onların ne yaptığını kolaylıkla izleyebiliyoruz. Tam ekran ve renkli olarak.

http://www.trgamer.com/img/022007/graw2demo_x360/i2.jpg

Adamlarımızı kontrol edemesek bile artık Crosscom'u çok daha efektif olarak kullanabileceğimiz yeni bir alete sahibiz; Mule (Katır). Mule 4 veya 6 tekerleği ve bir bagajı olan, tank vari ama küçük, yeni bir alet. Görevler sırasında onu mermi ve silah ikmali için kullanmanın yanı sıra, onu crosscom ile uzaktan kumanda edip, düşman tespiti ve kalkan niyetine kullanabiliyoruz. Kontrol etmek derken, oraya git, burada dur gibi komut vermek dışında onu crosscom aracılığı ile sürebiliyoruz.

Crosscom harici; oyun demosunda eski versiyona karşılık başka bir yenilik göremedim doğrusu. Yine aynı aksiyon ve kaliteyi devam ettirselerde, GRAW 2 bir nevi görev paketinden ileriye gidemeyedebilir. Bunu oyun Mart ayında çıktığında söylemek mümkün olacak. Şimdilik demoyu indirip bir denemekte fayda var.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0