4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Odadan çıkmaca bulmacası (yeni)

Mu®
13-03-2007, 06:35 PM
http://www.jigsaw.x0.com/sphere_e/room_e.swf

nicomedia
22-03-2007, 08:46 PM
arkadaşlar bu oyunu çözen varmıdır. ben sonuna doğru geldim heralde ama sıkıştım bir yerde. çözen varsa yada benim gibi çözemeyen varsa . yardımlaşalım :)

mbiterge
23-03-2007, 09:26 AM
sen neler buldun bi anlat bakalım

ben
2 yeşil 3 beyaz 1 siyah 1 kırmızı top buldum
çekmecede bi mancınık buldum
küpün 2 tarafını deldim ama masanın altındaki lambanın üzerine koydum bi kelebek şekli çıktı ama ne yapacagım bilmiyorum

nicomedia
23-03-2007, 08:58 PM
3 yeşil 2 kırmızı top olacak ...
çekmecede mancınık değil tartı o..ne yapıcan bu tartıyı topları tartacaksın. ancak daha fazla şeyler bulman gerek. asılı çiçeğin yanındaaz alt çaprazında duvarda bir yer var oraya tıklayınca kutu çıkıyo .. şekiller var. işte mesela o küpte kelebek çıkıyo ya rengi turuncu:) resim var kediler var hani mavi çerçeve . orada mavi kedi oluyo:) diğerleri değişebiliyor. çiçek ya yeşil ya kırmızı. bir de ördek var.
orayı açınca anahtar veriyor sana banyo kapısı galiba açıyorsun:) orada toplar var ve terazinin parçası var.. tuvalet kağıdı kopar bir parça:) şifreli kutu var peki şifre ney:):):) şifre nerde biliyonmu..
şifreyi bulacağız şimdi bak tuvalet kağıdı banyodaki musluğu aç altına tut:) ondan sonra onu al odada köşede büyük çiçek var saksının yanında bir iz var peçeteyle onu sil:):) şifre yazıyor orada . banyoya git şifreyi yaz kutuyu aç anahtar ve kırmızı toğp çıkıyorr..anahtarla masanın üst çekmeceyi açıyon defter çıkıyo.

ha bir de kurbağayı buldunmu onuda bilmiyom :) bardağa su dolduyon kahverengi bişey var bardağın içine atıyon . bekliyon . su koyulaşıyo banyoda lavaboya dökünce suyu bardakda kurba kalıyo al onu.
kurbayı ters çevirince ayakları neye benziyor::)9lalaeye lale nerde duvarda panoda panoya gel kurbayı seç o aynı ayağa benzeyen iki lalenin oraya tıkla kurbayı oraya takılıyo tıkla kasa çıkıyo:) yoruldum valla sen devam et biraz: hele hepsini anlattık yav.

mbiterge
24-03-2007, 10:42 AM
bitirdim nihayet

duvara topları yerleştirmen gereken biyer çıkıyorya araya topları tartıp tartıp koyuyorsun

pembe = pembe
siyah = beyaz + yeşil
beyaz + beyaz = pembe + yeşil
siyah + yeşil + yeşil = beyaz + sarı

sonra düğmeye basıyorsun o bölüm kapanıyor tavana bakıyorsun tavanda biyer çıkıyor uzun sopa ile orayı çekiyorsun ve merdiven ardından güneşli mavi gökyüzü

nicomedia
24-03-2007, 03:48 PM
onu yaptım da topları tartmıştım fakat snein dediğin daha başka bir de dediğin şekilde koyayım bakalım ne olcak

okey tamamdır ;)

Seyyitali63
14-04-2007, 10:04 AM
aĞa Şu aSıLı ÇiÇeĞiN YaNıNDaKi KuTuNuN ŞiFReSi Ne Bea..

mbiterge
14-04-2007, 11:29 AM
o şidfre her oyunda değişiyor ama
şunu bir dene

kırmızı=kedi
turuncu:kelebek
mavi:tavşan
yeşil:kuş olacak böyle bi dene

veygun
30-06-2007, 01:34 AM
Pc ye kayt etmenin yolları varmı, internet olmadan oynayabilirmiyim.
Teşekkürler

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0