4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

ve SHEVA gitti!!!

lobster
27-05-2006, 08:28 PM
Milan'da Sheva devri bitti!

İtalya Ligi Seria A takımlarından AC Milan forması giyen ve Chelsea'ye transfer olması gündemde olan Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko, kulüpten ayrıldığını açıkladı.
1999 yılında Dinamo Kiev takımından Milan'a transfer olan ve attığı gollerle Milan'a büyük başarılar kazandıran Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko Milan'dan ayrılma konusunda kesin kararını verdiğini ifade ederek, "Milan'dan tamamen kişisel nedenlerle ayrılıyorum. Kulübümle kesinlikle bir problemim yoktur ve ayrılma nedenim ekonomik değildir. Herşey için kulübüme teşekkür ediyorum" dedi.
Milan'ın başarılarında büyük pay sahibi olan ve Avrupa'da yılın futbolcusu seçilen Shevchenko'nun İngiltere Premier Lig Şampiyonu Chelsea ile transfer görüşmeleri yaptığı ve bu kulübe transfer olacağı belirtiliyor.

nicomedia
28-05-2006, 12:08 AM
bu habere şaşırdım açıkcası ... Shevchenko milanla özdeşleşen bir futbolcuydu ..milana yazık olmuş.

lobster
28-05-2006, 03:11 AM
beklenen bişeydi.geçen gün de adamın karısına yolda bi hakaretler,bi küfürler bardağı taşıran son damla olmuş.bence zaten milandaki misyonunu tamamlamıştı.yolu açık olsun diyelim:)

beyazdus26
29-05-2006, 09:22 PM
ben üzüldüm yav oo adam gitti milan bitti... şimdi kim bize 4 gol birden atacak... :D

Gri
30-05-2006, 07:32 AM
Chelsea öyle bir takım haline geliyor ki bu sene için dua ediyorum, ilk grupta hiçbir Türk takımı denk gelmesin, İstanbul'da ne Kadıköy'de ne de Mecidiyeköy'de böyle bir hüzün yaşamayalım...

noname
30-05-2006, 02:17 PM
Gri kardeşim benim sen F.Bahçenin ön elemeleri geçiceği sanıyorsun galiba valla helal olsun sana ne diyim

Gri
31-05-2006, 12:02 AM
Yok en azından ikinci ön eleme turunu geçeceğinizi düşünüyorum. :)

noname
31-05-2006, 12:18 AM
birinci turu geçerizde (Tromso çıkmazsa tabi :D :D) ikinci turdan sonra UEFA kupasında 3 takım takılırız artık

Gri
31-05-2006, 12:22 AM
birinci turu geçerizde (Tromso çıkmazsa tabi :D :D) ikinci turdan sonra UEFA kupasında 3 takım takılırız artıkYok o da belli olmaz. :D

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0