4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

4umturk "ÖZEL" Counter Server AÇma outluka Bakin GenİŞ AÇiklamali

dj_hoodlum
24-05-2006, 08:11 PM
Bu yazı kesinlikle alıntı deildir... %100 dj_hoodlum tarafından yazılmıştır... ben size en kısa yoldan cs server kurmanın ayrıcalıklarını öğretmeyi amaçladım umarım bu sarfettiğim çabayı yamana atmazsınız.

1. aşama (port açma)

Eğer PC nizde port açmayı biliyorsanız lafı uzatmadan söyleyim UDP 27015 portunu açmanız cs-server için yeterlidir...

2. aşama (crack yapma)

Sizin pc nizdeki counter ın sierra ya kaydolmadan server açması için cd-key istemeden server açmak için crack(patch) i uygulamanız gerekmektedir.. bu dosyayı şu adresten indiribilirsiniz !!! Buraya tıklamanız yeterli (Patch)

bu patch i kullanmak için ben sizin sierranın c:\ de olduğunu düşünerek anlatıyorum
patch i açtıktan sonra crack butonuna basıyoruz ordan yukarda c:\sierra\half-life\swds.dll dosyasını bulup ok diyoruuz

eğer CRACK SUCCESFULL !!! derse patch gerçekleşmiş demektir... Bundan sonra patch dosyasıyla işimiz kalmıyor..

3. aşama (son aşama)

Şimdi PC mizdeki hlds.exe üzerinden birtane server açacağız ve net üzerinden herkez sizi görebilecek...

c:\sierra\half-life\hlds.exe nin birtane kısayolunu masaüstüne atıyoruz ve kısayolun ismini server die değişiyoruz

sonra server klasörünün özelliklerine girip hedef bölümünü aynen şu parametre ile değişiyorsunuz.....

C:\SIERRA\Half-Life\hlds.exe +port 27015 +noipx -game cstrike -insecure -nomaster +sv_lan 1 +maxplayers 12 +map fy_iceworld

+port ==> counter-strike in kendine has port u ve sizin modemden açtığınız port

+noipx ==> değişken ip ler için geçerli bir olay..

-insecure , -nomaster ==> server için asıl önem taşıyan komutlar..

+sv_lan 1 ==> server ı onlinne görmeyi sağlar..

+maxplayers ==> server ın kaç kişilik kurulabileceğini burdan kafanıza göre ayarlayın..

+map ====> bu komut ise server ı açarken kurulacak ilk haritadır siz bunu kafanıza göre ayarlayın işte...

Çok Önemli Bir Dökümandır.

'4umturk e ÖZEL'

http://www.4umturk.com/forum/images/resim/logo/logo.jpg (http://www.4umturk.com/forum)

nicomedia
24-05-2006, 08:21 PM
Sizin pc nizdeki counter ın sierra ya kaydolmadan server açması için cd-key istemeden server açmak için crack(patch) i uygulamanız gerekmektedir.. bu dosyayı şu adresten indiribilirsiniz !!! Buraya tıklamanız yeterli (Patch)

ya dostum nereye tıklıcaz ortalıkta yok linki koymayı unutmuşsun artı resim eklemişsin heralde ama resimler piyasada yok yada ben göremiyom resimlerini de bilgisayara yükleyip image eklersen daha hoş olur gibime geliyo kolay gelsin:D :D

dj_hoodlum
24-05-2006, 08:37 PM
kardes atla o kısmı sifresini biliyor olman lzm 3333333333333 bununla bulursun ...

Mu®
24-05-2006, 09:08 PM
......teşkilatı adlı siteden kopyala yapıştır mantığı ile yapıştırdığınız mesajdaki ordan gelen smilieleri sildim.Size tavsiyem kopyala yapıştır yaparken kopyaladıktan sonra önce notepad e(not defterine) yapıştırın sonra notpadden kopyalayıp buraya yapıştırın..

diğer bir yol mesaj kutucuğunuzun basit düzenini kullanınız.yada http://www.4umturk.com/forum/images/editor/switchmode.gif butonunu tıklayarak basit düzene geçiniz ve o şekilde yapıştırınız...

Bu türlü olayları tekrarlamamanız dileklerimle...

dj_hoodlum
28-05-2006, 05:59 AM
uyarınız için tesekkür ederim ...

RAYNE
31-05-2006, 10:25 PM
Bazı mesajler silinmiştir.. Tekrar edilmesin

colo
07-06-2006, 08:47 AM
kopyala yapıştır mantığı ile yapıştırdığınız mesajdaki ordan gelen smilieleri sildim.Size tavsiyem kopyala yapıştır yaparken kopyaladıktan sonra önce notepad e(not defterine) yapıştırın sonra notpadden kopyalayıp buraya yapıştırın..

:D:D:D:D:4um4091:

Dj uki
03-08-2006, 08:58 PM
Ben Bi Deniyim ozmn dediklerini kardesım acmayı becerırsem
Sizde adminlerım sınız :4um7:

dj_hoodlum
03-08-2006, 10:24 PM
uras bakalım :D hade kolay gelsin ...

Dj uki
04-08-2006, 03:39 PM
Yok Bu iş beni aştı :4um36:

Tam bitirme aşamasına gelıom dosya hatası sinir oldum bıraktım :4um72:

Sen Benim yerime kur bitane :4um4422:

Dj uki
09-08-2006, 03:58 PM
HooDLuM senin emeğin olduguna gore demek sen daha once bılip ve yaptıgın bişey senden site adıne bi rica etsekde sen su cs 1.5 de
4umTurk Clan serveri die bir olay yaratsan bize nası olr?

dj_hoodlum
09-08-2006, 07:46 PM
kardeesim benim su anki net hızım buna el vermio eskiden ne güzel 2048 le istediğimi yapıodum ama artık olmuo 512 mahkumuyuz artık :D

dj_hoodlum
09-08-2006, 08:59 PM
Tmm Yaf İstediğiniz CS Server Olsun Kurarız :D

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0