Değerli 4umTurkolikler sizlerle yeniden daha güçlü olarak beraberiz.
Bu surec icerisinde forumumuzun ana konuları ve eklentileri tekrardan yüklenecektir.
fakat kullanıcılar yedek databaseden aktarılmayacak.4umTurkü seven 4umTurkolikler tekrar kayıt olabilirler.
Moderatörlüklerine devam etmek isteyen arkadaşlar bu mesaja devam ederek isteklerini dile getirsinler.Moderatörlüğe devam etmek istediklerini belitmeyen arkadaşlar normal kullanıcı olarak kalacaklardır. (mod olduğunuz bölümleride yazınız)
Yine herkes kendi arkadaşlarına açıldığımızı haber verirse iyi olur.
Forum konu başlıkları en kısa sürede oluşturulacaktır. nicomedia 09-04-2006, 11:52 PM selam hayırlı uğurlu olsun dah güçlü ve daha güzel bir şekilde devam edeceğiz inşallah... ben moderatör olarak devam etmek istiyorum .... selam nicomedia hangi bölümlere olmak istediğinizide belirtiniz. Yani daha önce müzikte olabilirsiniz ama şimdi başka bir yer istiyor olabilirsiniz yada yine müziğe devam etmek istersiniz..bu yüzden bölümde belirtiniz.teşekkürler nicomedia 09-04-2006, 11:59 PM spor ve eğitim bölümünde idim spor ve eğitim olabilir yine eğer bunlarla beraber başka bölümlere de yaparsanız olabilir yani ... teşekkürler RAYNE 10-04-2006, 12:58 AM bundan sonraki yayin hayatımızda boyle talihsiz olaylar yasamamak dileğiyle..
selam 4umTurkolikler.. marabulge 10-04-2006, 01:39 AM tekrar dönmemize çok sevindim.. herseyi en kisa sürede düzene sokariz insallah ;) ben bölümlerimde mod olmaya devam etmek isterim.. viyanali61 10-04-2006, 03:15 AM evet yeniden dönmüş olduk mur böyle şakalar bir daha yapma valla 1 kaç gündür nereye gireceğimi şaşırmıstım neyse yeniden döndük hepimize hayırlı olsun nomad 10-04-2006, 06:10 AM hadi hayırlı olsun!!! bende umarım bir daha bu tip sorunlar yaşanmaz ve kısa sürede forumu toparlamanız dileklerimle başarılar!! ahirimsensin 10-04-2006, 01:41 PM olmuşla ölmüşe çare yoktur arkadaşlar,şimdi hep birlikte dahaa iyiye;)hayırlı uğurlu olsun.... DerwisH 10-04-2006, 04:47 PM selamlar
aksilikler elbette olacak
önemli olan bunlarla başedebilmek ve sorunları çözebilmek pes etmemek
foruma tekrar kavuşmamız için çalışan arkadaşlarımızın emeğine sağlık
bir özel teşekkürde sürekli bilgilendirdiği için mur' a
hadi bakalım kolay gelsin! nuTTy 10-04-2006, 06:07 PM hepimize hayırlı uğurlu olsun. çok daha güçlü birşekilde yayındayız... noname 12-04-2006, 04:49 PM Hepimize hayırlı uğurlu olsun ben eski görevime geri dönmek istiyorum
Bu arada şehir bilgilerinin yedeği yoksa en baştan başlayacağım beni bilgilendirirseniz sevinirim
Saygılarımla; şehirler duruyor noname,boş kaldıkça sizin niklerinizle mesajları ekleyeceğim.. RaMsEs 13-04-2006, 11:32 AM merhaba Ben eski görevimi istiyorum yaaa:( ama beyin fırtınası adlı topici bulamadım )oraya ben burdayım yazacakmışım ben buraya yazsam olmamı? JaPoNiSToR! 07-05-2006, 04:55 PM Abicim bu Siteyi Yenilememiz Cook oldu yaw artık bu son olsun 3 oldu yaw.
:d:tongue: :tongue: gitarc 24-05-2006, 02:22 AM ben daha önce moderantördüm yenileme sırasında değiştirilmiş tekrar geri moderantörlüğüme devam etmek istiyorum... mbiterge 23-05-2008, 03:28 PM vaybe forumumuzun ilk mesajı bu üzerinden bayagı bi zaman geçmiş N@L@N 23-05-2008, 06:20 PM araya bizler kaynak olmuşuz:D:D ...ama nice yıllara.... SARI_GÜL 23-05-2008, 07:15 PM E buna bir nazar boncuğu gider bence
http://www.bornozcu.com/catalog/images/nazar.jpg
Kaliteli bir site olarak 4umTurk'ü kutluyorum daha nice yıllara inşallah :p:p:p Yayın hayatına 4umTurk.com olarak başlayan, daha sonra 4umTurk.net olarak yola devam eden ailemiz bundan sonra Aktuel.gen.tr olarak devam kararı almıştır.Tüm sevenlerimize duyurulur. Arkadaşlar sitemizin ana sayfasını değiştirdik.Eskiden portal olarak kullandığımız sayfa şimdi ana site giriş sayfası.
www.aktuel.gen.tr |