hadigari
27-11-2006, 11:07 AM
http://img149.imageshack.us/img149/5931/sro2006053111093864kp2.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/5246/sro2006081314501824rz5.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/3830/sro2006091511251159ln3.jpg
Burda size SRO dan bahsetmek istiyorum arkadaşlar ben bu oyunu nerdese 2 yıldır oynamaktayım ve fena halde bağımlılık yapar dikkat..!
Sitesesine üye olup acc almak free sloganı zaten forever free.
şimdilik oyun 70 lvl son olup gelecekte 80-150 arası bir lvl'e yükseltilecek fakat ne zaman bilinmiyor sanırım 1 sene sürer daha oyunda yukarda gördüğünüz şimdilik 3 UNİQUE MOB var 1.cisi TG Tiger Girl lvl 20 mob ahanda arkamda çıkmıştı atla dururken ölmüştüm tabi..2 cisi Uruchi lvl 40
3 cü İsyutaru lvl 60 oyunu oynayanlar bilir bunlar çok kazık yaratıklardır her zaman çıkmazlar ve haritaları farklıdır 1ci jhanganda 2ci downhangda 3cü hotanda çıkar ve millet onları kesmek için yarışır her kes koşturur ..
hadigari
27-11-2006, 11:38 AM
Adresi silkroadonline.net registerden kayıt olabilirsiniz tavsiem ilk oynuyacaksanız server adından sonra new yazan serverlere girmenizdir ötekileri yeterince dolu olup lvl leri 70 olmuş oyuncularla doludur bu da sizin oyun içinde meslek yapmaya kalktığınızda zorluklarla karşılaşmanıza neden olur .Oyunda 3 meslek gurubu bulunuyor JOB bunun için ilk 1-20 20 lvl olmanız ve hangi mesleği yapmaya karar vermeniz gerekiyor 1.Trader 2.Hunter 3.Thief Traderler lvl 20 de Trader job flag alıp tücar bayrağı yani at ve develerle mal taşırlar jhangandan Downhanga ordanda Hotana dielim 30 bin gold luk mal aldınız vazo ipek vs onları öteki şehire götürdüğünüzde 120 bin gold gibi bir rakam olur oyunda para toplamak önemlidir çünki silah armor vs almanız için size para lazım olur bunu genelde kestiğiniz yaratıklardan düşen altın ve itemleri satarakta toplamanız mümkün fakat trade yaparak daha hızlı toplanır .Hunter ler avcılar bir nevi oyunun jandarmaları siz trade yaparken sizi soymak isteyen Thief lerden korurular becere bilirlerse. :) Thieflerin amacıda traderleri soymaya çalışmaktır Hırsızlık yani oyunun kendine göre bir ekonomik yapısı var dır .
Oyunda 3 çeşit yapılanma built bulunur ..
1. Pure str yani saf veya Full str strenghtfiziksel güce dayalı canı çok fazla olan oyuncu bunlar genelde yakın dövüşürler ve bir nevi oyunun Wariorları diye biliriz yavaş sayıla bilirler fakat yaratıklara kolay yatmazlar ve pvp de Yani 1vs1 oyuncularla yapılan dövüşlerde genelde ön plana çıkarlar Guild war larad ön tarafta tank görevi üstlenirler Glavie ,Blade kalkan ve Bow olurlar
2.Pure int full int yani canı az ama mag atac magical atakları yüksek oyuncu yapılanması bir nevi oyunun mageleri büyücüleri dene bilir genelde uzaktan hızla saldırırlar amaçları hemen karşısındakini öldürmektir yüksek damage verirler hasar yani 2 nuke yani uzaktan atılan büyülerle str leri yatırırlar canı fazla olanları ama str yakınına girerde silahıyla vurma şansı yakalarsa yatarlar bu yüzden 1vs 1 maçlarda str ler yakına girmeye int lerse uzaktan vurup kaçmaya çalışırlar eğer eşit lvl delerse yoksa 24 lvl bi oyuncuyla 30 lvl bi oyuncunun kapışması her zaman düşük olanın ölmesi demektir ..spear sword kalkan ve bow olurlar..
3.Hybirdler melezler yani bunlar genelde 2str 1 int veya 2int 1 str giderek her iki tarafada yatmamaya çalışırlar saf pure karakterler kadar yüksek damage vermezler ama full int ve full str karşısındada hemen yatmazlar ve eğer oyuncu oyunu biliosa ve adamını sağlam yapmışsa full int ve full str adamları yenerler yakın dövüşürler genelde silah ve düşük oranda nuke atarlar ara sınıftırlar yani ama sağlam bi melez oyunda çok iyi olabilir ..
oyuncular genelde strong atac yapmaya çalıştıkları için pure olurlar pure int veya pure str birinin kırmızısı birinin mavisi yüksek dielim can haznesinde.melezlerin kırmızısı ve mavisi bir birine yakındır diyelim.anlaşılması için..
Oyunda lvl 20 de Guild kurabilirsiniz ve lvl 5 olan bi guild 50 oyunculu bi klana sahip olabilir bir nevi aşiret :)) daha sonra diğer guildlerle savaşa girersiniz maksat oyunda serverde hakimiyet kurmaktır.sözü geçen olmak böylece rahat iş yapar zenginleşir ve diğer oyunculara nazaran avantaj kazanırsınız en iyi silahları ve armorları satın alıp giyebilirsiniz...
houston321
28-01-2007, 02:54 PM
Silkroad Online Client Download
http://files.filefront.com/SilkroadOnlinevGlobalOfficial+v101exe/;4352997;/fileinfo.html
Arkadaşlar bu meretin yüzünden aranızdan uzak kaldım kusra kalmayın :D
nicomedia
05-08-2007, 01:23 AM
evet arkadaşlar bu oyunu oynayanlar kimler nerdeler? ben yeni takıldım bu oyuna güzel bir oyun...
houston321
18-02-2008, 03:35 PM
evet arkadaşlar bu oyunu oynayanlar kimler nerdeler? ben yeni takıldım bu oyuna güzel bir oyun...
Artık pek takılmıyorum ama eğer online olursam.. RedSea server'ında SiYaH'a PM atabilirsiniz.