4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

UEFA Bizi Gözetliyor

systemchi
18-11-2006, 04:21 PM
http://img154.imageshack.us/img154/159/37097uz8.jpg

'UEFA'nın gözü üstümüzde'
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, içinde bulunduğu yönetimin seçimle geldiğini ve ibra edilerek göreve başladığını hatırlatarak, "Üzerimizde çok yoğun bir baskı ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Bunun birçok sebebi olabilir ancak seçimi kaybeden Hasan Doğan'ın hazımsızlığı bunda başrol oynamaktadır" dedi.

Trabzon'da yerel İlkhaber Gazetesi'ne konuşan İbrahim Usta, yönetime seçildikten sonra bu tip gelişmelerin ve tartışmaların yaşanmaya başlandığına dikkat çekerek, "Bizim içinde bulunduğumuz yönetim seçimle gelmiştir ve ibra edilerek görevine başlamıştır. Çok yoğun bir baskı ortamı yaratmaya çalışıyorlar üzerimizde. Bunun birçok nedeni olabilir ancak seçimi kaybeden Hasan Doğan'ın hazımsızlığı bunda başrol oynamaktadır. Bazı kişiler kendi kulüplerinin menfaatleri doğrultusunda bu şekilde hareket ediyor. Ancak biz bütün kulüplere eşit yaklaşıyoruz. Sayın Bakan' ın da bazı açıklamaları var. Ancak işin içine o kadar gireceğini tahmin etmiyorum. Bazı kişilerin Ulusoy'u istemedikleri açık. Ancak dediğim gibi biz seçilmiş bir yönetimiz ve geri dönmeyi de düşünmüyoruz" dedi.

UEFA'NIN GÖZÜ ÜSTÜMÜZDE
İbrahim Usta, Türkiye' de yaşanan gelişmelerin UEFA tarafından da dikkatle takip edildiğini vurgulayarak, "Bundan birkaç ay önce yaşanan bir örnek var. Yunanistan' da yaşanan gelişmelerden ötürü UEFA, Yunanistan' ı yarışmalardan men etti. Daha sonra herşey düzelince cezasını kaldırdılar. Yani siyasetin futbola girdiği yerde UEFA tabii ki devreye giriyor. Bize herhangi bir bildirimde bulunmadılar. Ancak bütün gelişmeleri takip ediyorlar" diye konuştu. Usta, Ulusoy' a karşı açılan davalardan hiçbir sonuç çıkacağına inanmadığını da vurgulayarak, "Bundan önce de birkaç dava açılmış ancak takipsizlik kararı çıkmıştı. Bu yaşananlar geçici. Mahkemeden bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Biz görevimizin başındayız ve görev süremiz dolana kadar da buradayız. Kişiler istiyor diye yönetim değişmez. Bu kararı ancak Haluk Ulusoy ve ekibi alabilir" ifadesini kullandı.

Usta, Fatih Terim' in milli takımın başına getirilmesi sırasında da bazı eleştiriler aldıklarını sözlerine ekleyerek, "Altı maç seyircisiz oynayacaktık ve bu maçlar yurtdışındaydı.Seyirci çok önemlmi bir faktör bizim için. Dış sahalarda, seyircisiz oynayacağımız için, yabancı dil konuşan bir hocanın takımı iyi motieve edebileceğine inanmıyorduk. Bu dönemde takımın dilinden anlayabilecek ve onları motive edecek birisi gerekiyordu. Mevcut şartlarda da Fatih Terim' in en iyi aday olacağını düşündük" diye konuştu.

superspor.com

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0