4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Bazı Konularımı Bulamıyorum

#!N@TÇI_KıZ#
15-11-2006, 09:57 AM
Selam
Ben Bursali79
Araniza Yeni Katildim
Sizesormak Istediğim Bir Kaç şey Var
Bana Yardimci Olurmusunuz
Ben Kendi Attiğim Konulari Bulamiyorum
3 Veya 4 Konuyu Bulamadim
Yanliş Anlamayin Beni Lütfen
Acaba Kaldirildimi Yoksa Sitede Bulunmasi Karallariniza Aykirimi çünkü Daha önceuyari Gelmişti Bana Acaba Kaldirildimi Merak Ediyorum
Bana Yardimci Olursaniz çok Sevinirim
Ilginize şimdiden Teşekkür Edrim
Saygilar Sunarim

Mu®
15-11-2006, 10:13 AM
Merhaba navbarın sağ üstündeki mesajlar kısmından
açtığım konularım ve yazdığım mesjalarım kısmılarından gerek açtığınız
gerekse yazdığınız tüm mesajları listeleyerek bakabilirsiniz.
diğer bir yol yine navbardaki profilim kımını tıklayarak oradaki listeden konuları bu ve mesajları bulu tıklayarak ta listeleyebilirsiniz.
diğer bir yol herhangi bir mesajınızda avatar yani kullanıcı resminizin altındaki mesajlar ve konular linklerini tıklayarakta listeleyebilirsiniz.

Bulamadığınız konularınıza gelince,genelde konuları silmiyoruz,tamamen silme yetkisi sadece adminlerde var.Moderatörler sildese komple silinmiyor sadece siz< görmiyorsunuz yönetim görebiliyor.Bu tarz mesajları yani modseratörlerin sildiklerini tek teek kontrol ediyorum.
Peki silmeyip ne yapıyoruz.
Mesajıniçerisine yönetici notu ekliyoruz.
Şekilde görüldüğü gibi.Örnek:Kurallarımızı tekrar okuyunuz filan gibi.
daha sonra konuyu kilitlemek gerekiyorsa kilitliyoruz gerekmiyorsa açık bırakıyoruz.
Bunlardan bazıları forum içinde kalıyor bazılarını ise direkt çöp kutusuna gönderiyoruz.
Çöp kutusu linki (http://www.4umturk.com/forum/geri-donusum-kutusu-%28cop%29/)
çöp kutusunuda her ayın ilk haftası içinde tamamen boşaltıyoruz.
Bu başlamda 4umTurkün diğer mahalle forumlarından bir üstün özelliği v ekaliteside ön plana çıkıyor.Portalımızda ölü linki yada kurallara aykırı içerikli mesaj barındırmamış oluyoruz.idğper mahalle forumları gibi(kaliteli forumları tenzih ederim bu arada) sadece mesaj ve konu sayımız fazlalaşsın diye ortalığı çöplüğe dönüştürmeyiz.Halen bir çok forumda kapanan hemenpaylaş sitesi linki çalışmayan yüzlerce mesaj var.Bunlar kullanıcıya zaman kaybıdır.Bizlerin sizin zamanınızı çalmaya hakkımız yok.4umTurkten 200e yakın hemenpaylaşlı konu tek tek bulunup silindi.
Silinen yada ileride silinebilecek konularınıza gelince.Yasalara ve internetr gündemine göre sürekli kurallar değişiyor.Bunlar değiştikcede bizler de 4umTurk kurallarını revize edip bu değişiklikleri sizlere duyuru yaparak bildiriyoruz.Bazı durumlarda çok katı olmamıza rağmen bazı durumlarda esnek davranabiliyoruz.Bazı durumlarda gözden kaçabiliyor ama muhakkak zman işçerinde onlarda yönetim süzgecimize takılıyorlar ve gereğini yapıyoruz.
Son bir ay içerisinde 4umTurke siz değerli yeni üyelerimizin katıldığı gibi çok değerli yeni yönetici arkadaşlarımızda katıldı.
Onlarda sizlerle beraber 4umTurkü yeni tanıyorlar v eyeni yeni öğreni
yorlar yönetim konusundada kendilerini hızla geliştiriyorlar.
Onlardan yana sizi üzen bir kusur olduysa affola.Bizlerde zaman zaman hata yapabiliriz.Sonuçta insanız.
Yin eherhangibir sorunuz olduğu taktirde çekinmeden bizlere danışabilirsiniz.
Not:Kural hatırlarmaları yada uyarıları ,sizlere karşı sertlik yada kötü bir üslüp yada ters davranış olarak algılamayınız.Genelde yeni yönetici arkadaşlarımızda konuları online takip ettikleriş için aynı anda yada kısa aralıklarla aynı konu yada mesaja hatırlatma almış olabilirsiniz.BU durumda bir karışıklık olmuştur.Bu durum için özür dileriz.
Otomatik uyarı sistemimiz söyle çalışır.
Sakıncalı mesajın yanındaki sarı-kırmızı kart tıklanarak sakıncaya göre bir puan verilir.Sistem bu uyarıyı şikayet forumuna otomatik konu açarak kaydeder.sizede özel mesaj gider.(uyarı verilirken özel mesaj yolla tıklanmış ise)
Sonra bizler otomatik açılan uyarı haberdar konusunu inceleriz.üst yönetimlik bir durum varsa gewreğini yaparız.uyarı standart ise olduğu sekilde bırakırız.
Uyarı puanlarını ve türlerini hızlı linkler kısmından http://www.4umturk.com/forum/index.php?page=cezapuan görebilirsiniz.
Eğer böyle puanlı bir uyarınız varsa bunu profil sayfanızdan görebilirsiniz.
Ama öncelikle kullanıcılarımız özel mesaj ile tatlı bir dille kurallarımızı hatırlatırız.Bilmiyorsa öğretiriz yardımcı oluruz.Diğer forumlardan farkımızı anlatırız.Yol gösteririz.
Fakat tüm bu yardımlarımıza rağmen üyemiz kedi başına buyruk şekilde kural dışı mesaj yazmaya devam ederse bu sefer söze gerek kalmadan sarı-kırmızı kart uygulaması devreye sokulur.sürekli uyarı alarak 500 puanı dolduruncada sistem üyeyi otomatikman 4umTurkten yasaklar ve girişini engeller.
Tüm bu uygulamalar sizler için sizin daha rahat ve güvenli bir forum kullanmanız içindir.
Kolay gelsin.

Chucky
15-11-2006, 02:06 PM
ßursaLi ßidE konuLarin sonuna meseLa ßenim yapmis oLduqum haTa vardi ßiara unLocKer...! böle yapmistim yani siz unlocker die aratsaniz bile bulamiyorsunuz bazen kafam daqinittken yapiyorum kusura bakmayin oke..bursali o konuda seni uyardiqim icin kusura bakma oke.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0