4umTurk Portal.Sizin için en iyisi Türkiye'nin incisi

4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız.

Bayan Üyelerimize Özel mesajla tanışma isteğinde bulunanlar okuyunuz

Mu®
12-11-2006, 11:15 PM
Arkadaşlar herkese merhaba,

4umTurk diğer mahalle forumlarından en büyük üstünlüklerinden biriside bayan üyeleri rahatsız edilmelerine karşı çok hassas olmasıdır.

Bu nedenle Kurallar (http://www.4umturk.com/forum/register.php?do=showrules)

ımızda bu konuyuda üstüne basarak belirttik.

PM yani Özel mesaj yolu ile erkek üyelerimizin bayan üyelerimize "tanışalım mı" ve benzeri mesajlar göndermeleri kesinlikle yasaktır.

Tanışmak isteyen forum içinden yazışır sohbet eder.Kendiniz kandırmayın.

Pm ile bu davranışı sergileyenleri önce yönetim olarak özel mesaj göndererek uyarıyoruz.Aynı davranışları sergilerse 4umTurkten atıyoruz kendisini.

Tanışma platfomu olarak sizlere bir sürü seçenek sunuluyor 4umTurk içerisinde.Eğer biraz navbardaki "arkadaş" menüsünü kurcalarsanız bunu görebilirsiniz..

Forumlara katılın konular açın mesajlar yazın soru sorun soru soranları cevaplayın konular tartışın vve bunun gibi aktiviteler ile arkadaş menusundeki gruplar kısmını kullanın daha saymak bitmeyecek seçenekler bvar bunlardan yayarlanınız.

Saygılarımızla

shirin_e
14-11-2006, 02:20 AM
Harika yaa.Böyle bir kontrolün olması çok güzel gerçekten.Tşk lerrr.

nicomedia
14-11-2006, 07:50 PM
burası 4umTurk biz farklıyız... seviyeli, kaliteli

shirin_e
15-11-2006, 05:40 PM
Ben de bunun için burdayım :)

saadetaf
16-11-2006, 09:27 AM
:) Harika Kalite Bu :)

systemchi
16-11-2006, 07:34 PM
ewet çok güzel bir kalite ve çok iyi bir ahlak örneği

ZorBey
14-03-2007, 04:14 PM
kalite ayrintilarda saklidir

shirin_e
15-03-2007, 02:12 AM
kalite ayrintilarda saklidir

Kesiklikle katılıyorum ama merak ettiğim şey şu, kesinlikle özel msj yasak mıdır? Bunu kurallara uymak ve yanlış yapmamak adına soruyorum.
Yani bir arkadaşa bilgi almak istediğim ama forumda bulamadığım bir konuda (örneğin benim aklıma geldi ünvan gücü karizma vs.hakkında birşey sormak istedim.Müsayit olup olmadığını sordum)msj yazmak ya da o arkadaşın bu msj a yanıt vermesi yasak mıdır ???
Olmadığını düşünüyorum ama aldığım mail bu soruyu sormama neden oldu :)

mbiterge
15-03-2007, 12:30 PM
özel mesaj yasak değildir bildi alma konusunda tabiki özel mesaj gönderilebilir ve gelenlere cevap verilebilir burada yasak olan bayan üyeye sarkıntılık yapacak şekilde mesaj atmaktır

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0