Bu hafta sonu 4umTurk içerinden serial,crack,warez vb gibi içerikler
kaldırılacaktır.Program bölümünde tamamen ücretsiz (freeware) yada deneme sürüm (shaware) programlar olcacaktır.
4umTurkün tamamen YASAL bir yapıya kavuşması için,sizlere daha sağlıklı hizmet verilmesi ve Türkiye'nin sayılı sosyal,kültürel içerikli portalı olma yolunda
ciddi bir adım atmış olacağız.
Teşekkürler
Saygılarımızla
4umTurk Yönetimi
houston321
21-10-2006, 02:46 PM
Yeah... İi oldu bak bu ;)
Arkadaşlar merhabalar,
Gün geçmiyor ki önümüze kendini bilmez denyolar çıkmasın? Bundan 2 ay öce başlattığımız warez temzilik çalışmaları yönetici arkadaşlarımızın işlerinin yoğunluğu nedeniyl etamamlanamamıştı ki.(hepimiz çalışan ve mesleklerini icra eden kişileriz) Sizlerde biliyorsunuz bu süre içerisinde bu kural uymayan bir çok kullanıcıyı ya banladık ya uyarı verdik ve mesaj ile konularını sildik veya editledik.
fakat asıl sorun geçtiğimiz 3 sene içerisinde biriken konuların tekk tekkk yasal bir hale getirilmesi idi.BU neden le yaklaşık 2000 küsür konu düzeltilmiş ve temizlenmişler dahil ve 1000 e yakın mesaj üyelerimizin giremediği karantina odamıza çekilmiştir temizliğinin bitirilmesi için.
Yasal olduğu halde bir çok konuyuda komple silmek istemiyoruz bu yüzden
temizleme işlemi uzun sürecektir doğpal olarak.her nekada rkendini bilmez başka siteden haylazların bu işlem 10 dk sürer dese bile....
sizlerde bu süre zarfında yine kurallarımız çerçevesinde progam incelemesi yapabilir, ücretsiz yani kullanımı için lisansa gerek olmayan dağıtımı serbest olan yada sınırlı yani kısıtlı shaware olarak bilinen program,oyun vs. içerik linklerini paylaşmaya devam edebilirsiniz.Ayrıca konular ile ilgli anlatımlar sorunlar açıklamalar çözümler bilinmeyenler haberler ve bunun gibi yazılarınızada devam edebilirsiniz.
Başka sitelerden yin ekendiniz bilmezlerin başlıkları v eiçindekileri idrak edememelerine rağmen......
her ne kadar çamur atılırsa atılsın her ne kadar karalama yapılırsa yapılsın.Hiç bir mesaj kaygısı olmayan 4umTurk yayınlarına devam edecektirki etmektedir zaten.
Yin ebizlerin gözünden kaçan her türlü aksaklık veya uygunsuzluğpu bizlere bildiriniz.
Teşekkürler.
mbiterge
01-02-2007, 02:01 PM
sabah şöle bi baktım programlara bakmayada son sayfadan başladım 10 konu okuduysam 8 inde ya crack var yada link ölmüş çok uzun süren bi işlem bütün konları tek tek kontrol ediyoruz buda zaman alıyor haliyle
#!N@TÇI_KıZ#
01-02-2007, 02:04 PM
ya mur anlamadığım şey proğramlar kaldırıldımı şimdi yoksa geçici olarak mı yok bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim..
ücretsiz v ekısıtlı olanlar tekrar eski yerlerine dönecek.