Diatris
04-10-2006, 08:11 PM
ya arkadaşlar netten playboy the mansion u indirdim 2 tane .bin uzantılı dosya çıktı ya delircem nası açılıo bunlarr...:(
4umTurkü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.Burası sitemizin arşividir.Ana siteye giriş için lütfen yukarıdaki bannerı tıklayınız. | ||
*.bin dosya yardımm...Diatris 04-10-2006, 08:11 PM ya arkadaşlar netten playboy the mansion u indirdim 2 tane .bin uzantılı dosya çıktı ya delircem nası açılıo bunlarr...:( houston321 04-10-2006, 08:29 PM Diatris Kardeşim Daemon Tools Adlı proramı indir sonra oyunun .bin dosyalarını göster açılan pencerede .bin uzantılı dosyanın içeri bulunmaktadır.yapamazsan resimli olarak anlatırım. Diatris 04-10-2006, 11:38 PM yaa bin dosyasını gösterıormda hiçbişi olmuo...cue dosyaları yok oluşturamadm da bi türlüü :( viyanali61 05-10-2006, 12:59 AM cue dosyası yoksa işin bayagı zor netten bin dosyasını iso formatına ceviren programlar vardı isoya çevir neroda cd ye yazdır birde öle dene bakalım Diatris 05-10-2006, 11:07 AM walla viyanali hepsini denedim ama olmuo yaa...bin dosyasını isoya çevirdm nero ile burn yaptm gene olmadı dün btn gün neti araştrdm ama yok olmuo hiç bi şekilde...çok cnm sıkıldı ya okdr bekledgme üzüldm yanii :( altı burhan 09-05-2007, 12:21 AM o şey çok kolay deamonda en altta bi çubuk var orayı all images'getir ama bunu yapmadan önce sıkıştırılmış dosyaların hepsini seç yerel disk'e çıkar all images yapıp oyunun bin veya cue dosyasına tıkladığında oyunun cd si açılacaktır.Açılıncada kendi kendine setup yapar. | ||
| ||
EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum