|  | |  |  |  |  22-09-2007, 05:21 PM |  | 4umTurk üyesi | | Giriş Tarihi: Mar 2007 Yaş: 34 Mesajlar: 1,455 Beğenilmeyenler: 0 0 mesaj 0 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 124 610 Mesaja 1,134 kez teşekkür İtibar Gücü: 103 | | | Cevap: Yayyindayim evet r5adyomuzu dınlıyenler buraya yazsın bakalım kımler ın radyosu acık beklıyorum ısteklerınızı bana yollaya bılırsınız __________________ Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. Kaynak göstermek ile lgili açıklayıcı bilgi için tıklayınız |  23-09-2007, 04:00 PM |  | 4umTurk üyesi | | Giriş Tarihi: Mar 2007 Yaş: 34 Mesajlar: 1,455 Beğenilmeyenler: 0 0 mesaj 0 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 124 610 Mesaja 1,134 kez teşekkür İtibar Gücü: 103 | | | Cevap: Yayyindayim herkesı radyo dınlemeye davet edıyorum dj serhat remıxlerı ve huseyın karadyı remıxlerıyle yayındayız __________________ Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. Kaynak göstermek ile lgili açıklayıcı bilgi için tıklayınız |  24-09-2007, 11:37 PM |  | 4umTurk üyesi | | Giriş Tarihi: Mar 2007 Yaş: 34 Mesajlar: 1,455 Beğenilmeyenler: 0 0 mesaj 0 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 124 610 Mesaja 1,134 kez teşekkür İtibar Gücü: 103 | | | Cevap: Yayyindayim HERKESE IYI AKSAMLAR EVET YAYINDA OLDUGUMU HATIRLATMAK ISTEDIM RADYONUZ ACIK OLSUN HERKESI RADYO YA BEKLIYORUM ISTEKLERINIZI DE YAZABILIRSINIZ BU BOLUME YOKSA SIRF BEN MI YAZACAGIM BU BOLUME KATILIMLARINIZI BEKLIYORUM __________________ Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. Kaynak göstermek ile lgili açıklayıcı bilgi için tıklayınız |  24-09-2007, 11:40 PM |  | Administrator | | Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 22,050 Beğenilmeyenler: 11 19 mesaj 29 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 12,465 7,174 Mesaja 13,090 kez teşekkür İtibar Gücü: 10 | | | Cevap: Yayyindayim ilahi varsa gel tevbe eyle __________________ Saygı değer üyelerimiz bana özel mesaj(pm) atmayın cevap verilmeyecektir..Tüm arkadaşlar ve yöneticiler sormak istediğiniz herşeyi konu açarak belirtin. |  24-09-2007, 11:47 PM |  | 4umTurk üyesi | | Giriş Tarihi: Mar 2007 Yaş: 34 Mesajlar: 1,455 Beğenilmeyenler: 0 0 mesaj 0 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 124 610 Mesaja 1,134 kez teşekkür İtibar Gücü: 103 | | | Cevap: Yayyindayim Abi Onu Yarin Iftar Saatinde Yayinlayim Olurmu Simdi Format Baska Kusra Bakmassindegilmi __________________ Sayın üyelerimiz,konularınızda kaynak gösterilmeden TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır.Bu kanuna tabi kaynağı belirtilmemiş ansiklopedik bilgi, fotograf, haber yazısı, makale yazısı ve benzer içerikli yazılar FORUM YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNECEKTİR. Lütfen tüm arkadaşlarımız bu konuda gerekli hassasiyetinizi gösteriniz. Kaynak göstermek ile lgili açıklayıcı bilgi için tıklayınız | | Araçlar | | | | Mod Seç | Bu Konuya Oy Ver | Linear Mode | | Gönderme izinleriniz | Yeni konular açamazsınız Mesajlara cevap yazamazsınız Mesajlarınıza eklentiler ekleyemezsiniz Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz HTML kodu Kapalı | | | Aktuel saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu anda saat: 05:56 PM (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |  |  | |  | | |