|  | |  |  |  |  31-01-2008, 01:20 AM |  | Administrator | | Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 22,050 Beğenilmeyenler: 11 19 mesaj 29 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 12,465 7,174 Mesaja 13,090 kez teşekkür İtibar Gücü: 10 | | Sitemizi tarafsızlık açısından nasıl buluyorsunuz? Sitemizi tarafsızlık açısından nasıl buluyorsunuz? __________________ Saygı değer üyelerimiz bana özel mesaj(pm) atmayın cevap verilmeyecektir..Tüm arkadaşlar ve yöneticiler sormak istediğiniz herşeyi konu açarak belirtin. |  05-02-2008, 11:11 AM |  | | | Giriş Tarihi: Jun 2007 Mesajlar: 4,802 Beğenilmeyenler: 19 8 mesaj 13 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 12,519 3,659 Mesaja 7,769 kez teşekkür İtibar Gücü: 782 | | | Cevap: Sitemizi tarafsızlık açısından nasıl buluyorsunuz? tarafsızlık diye bişey olduğunu sanmıyorum..herkes mutlaka taraftır,olmalıdır da,ama demokratik ortam oluşturarak uzlaşma yolu bulunuyorsa ne mutlu..bu anlamda forum= uzlaşmacı __________________ İmkânsız; bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine, kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. İmkânsız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkânsız bir iddia değil, meydan okumadır. İmkânsız potansiyeldir. İmkânsız yoktur. KüLTüRümüze -SANATımıza- TARiHimize sahip çıkalım 4umTurk@sl@nl@rı© |  05-02-2008, 11:48 AM |  | Administrator | | Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 22,050 Beğenilmeyenler: 11 19 mesaj 29 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 12,465 7,174 Mesaja 13,090 kez teşekkür İtibar Gücü: 10 | | | Cevap: Sitemizi tarafsızlık açısından nasıl buluyorsunuz? Alıntı: N@L@N tafarından gönderildi tarafsızlık diye bişey olduğunu sanmıyorum..herkes mutlaka taraftır,olmalıdır da,ama demokratik ortam oluşturarak uzlaşma yolu bulunuyorsa ne mutlu..bu anlamda forum= uzlaşmacı | tşk ederim __________________ Saygı değer üyelerimiz bana özel mesaj(pm) atmayın cevap verilmeyecektir..Tüm arkadaşlar ve yöneticiler sormak istediğiniz herşeyi konu açarak belirtin. |  05-02-2008, 02:38 PM |  | | | Giriş Tarihi: Jun 2007 Mesajlar: 4,802 Beğenilmeyenler: 19 8 mesaj 13 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 12,519 3,659 Mesaja 7,769 kez teşekkür İtibar Gücü: 782 | | | Cevap: Sitemizi tarafsızlık açısından nasıl buluyorsunuz? pek keyiflisin Tamer..bide tüttürüyorsun ohhh.."şimdi nerde kaldı sigara sevmeyen gurup üyeliğin" şaşırdım.. __________________ İmkânsız; bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine, kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. İmkânsız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkânsız bir iddia değil, meydan okumadır. İmkânsız potansiyeldir. İmkânsız yoktur. KüLTüRümüze -SANATımıza- TARiHimize sahip çıkalım 4umTurk@sl@nl@rı© |  05-02-2008, 02:50 PM |  | | | Giriş Tarihi: Nov 2006 Yaş: 29 Mesajlar: 14,470 Beğenilmeyenler: 18 13 mesaj 22 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 11,496 7,083 Mesaja 14,061 kez teşekkür İtibar Gücü: 10 | | | Cevap: Sitemizi tarafsızlık açısından nasıl buluyorsunuz? Alıntı: N@L@N tafarından gönderildi pek keyiflisin Tamer..bide tüttürüyorsun ohhh.."şimdi nerde kaldı sigara sevmeyen gurup üyeliğin" şaşırdım.. | ohhhhhhh tamere bu sözü söyleyen çıktı ya gözlerim açık ölmeyecemm..tamer bey o ne öyle sigara içmediğinden eminmisinnnn..aşkımmmmmmmm __________________ TELİF HAKLARI KANUNUNA TABİ İÇERİKLERİN verilmesi yasaktır. SUSMAK BİR SANATTIR HERKES YAPAMAZ
Saygı değer üyelerimiz bana özel mesaj(pm) atmayın cevap verilmeyecektir..Tüm arkadaşlar ve yöneticiler sormak istediğiniz herşeyi konu açarak belirtin. | | Araçlar | | | | Mod Seç | Bu Konuya Oy Ver | Linear Mode | | Gönderme izinleriniz | Yeni konular açamazsınız Mesajlara cevap yazamazsınız Mesajlarınıza eklentiler ekleyemezsiniz Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz HTML kodu Kapalı | | | Aktuel saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu anda saat: 07:31 PM (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |  |  | |  | | |