|  | |  |  | | 18+ Komedi bölümü Resimler, Videolar, Ses ve Müzik, Yazılar, Oyun, Animasyonlar |  13-04-2006, 04:10 PM |  | 4umTurk üyesi | | Giriş Tarihi: Apr 2006 Yaş: 31 Mesajlar: 1,771 Beğenilmeyenler: 0 4 mesaj 11 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 6 129 Mesaja 202 kez teşekkür İtibar Gücü: 44 | | Fıkralar +18 4 Rahibenin Kutsal Suya Dokunmasi 4 rahibe ölmüs Cennet ve Cehennem önünde heyet toplanmis, rahibelere soru soruyorlar; "Siz hayattayken hiç Penise dokundunuz mu?" İlk rahibe; "-Evet ben isaret parmagimla bi kere dokunmustum!" demis. Melekler rahibeye; -Git karsida kutsal su var parmagni oraya batir ve günahlarindan arin demis Rahibe de denileni yapmis. İkinci rahibeye sormuslar; "-Ben sag elimle tamamen tuttum!" demis. Ona da; "-Sen de git elini o suda yika o zaman!" demisler. Melekler tam üçüncü rahibeye soracaklarken; üçüncü ve dördüncü rahibenin kendi aralarinda yer degistirdiklerini görmüs. Melekler; "-Heyyy siz neden yer degistiriyorsunuz?" diye sormus. Rahibe; "-Arkadas suya kiçini sokmadan ben bi gargara yapiim dedim"... |  13-04-2006, 04:49 PM |  | 4umTurk üyesi | | Giriş Tarihi: Apr 2006 Yaş: 31 Mesajlar: 1,771 Beğenilmeyenler: 0 4 mesaj 11 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 6 129 Mesaja 202 kez teşekkür İtibar Gücü: 44 | | | Cennetin Anahtarı Peder John'un Cumartesi gecesi banyo zamanı gelmiş, genç rahibe Magdalene Edwards, yaşlı rahibenin kendisine verdiği talimata uygun olarak banyo suyunu ve havluları hazırlamıştı. Magdelene ayrıca, eğer kendine hakim olabilirse Peder John'un çıplak bedenine bakmaması fakat Peder'in kendisine söylediği herşeyi yapması ve dua etmesi talimatını da almıştı. Ertesi sabah, yaşlı rahibe Magdelene'ye Cumartesi gecesi banyosunun nasıl gittiğini sordu. "Ahh hemşire," dedi genç rahibe rüyadaymışcasına. "Kurtarıldım". "Kurtarıldın mı? Bu harika şey nasıl oldu ?" diye sordu yaşlı rahibe. "Şey, Peder John su dolu küvette yatıyordu. Kendisini yıkamamı istedi. O'nu yıkarken, tanrının cennetin anahtarını sakladığını söylediği bacaklarının arasına doğru elimi itti. "Öyle mi yaptı?" dedi yaşlı rahibe dümdüz bir sesle. "Ve Peder John, eğer cennetin anahtarı benim kilidime uyarsa, cennetin kapılarının bana açılacağını ve kurtuluşumun ve ebedi huzura kavuşmamın temin edileceğini söyledi ve sonra Peder John cennetin anahtarını kilidimin içine soktu. "Gerçekten mi ?" dedi yaşlı rahibe daha da düz bir sesle. Önce korkunç bir acı verdi, fakat Peder John kurtuluşa giden yolun çoğunlukla ızdırapla dolu olduğunu, mma daha sonra tanrının üzelliğinin, içimi müthiş bir coşku ve zevkle dolduracağını söyledi. Ve öyle oldu, kurtarılmak çok güzel bir duygu." "O günahkâr şeytan!" dedi yaşlı rahibe. "Bana onun, Cebrail'in borazanı olduğunu söyledi ve ben kırk yıldır o borazanı üflüyorum! " |  19-04-2006, 09:21 PM |  | | | Giriş Tarihi: Apr 2006 Mesajlar: 1,240 Beğenilmeyenler: 0 4 mesaj 4 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 225 362 Mesaja 626 kez teşekkür İtibar Gücü: 72 | | | Bir Fıkra (Gelin-Kaynana) Her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden bi gelin-kaynana varmış.. İki adam gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler.. bunları alıp kaldıralım, diye düşünmeye başlamışlar.. bi gün, gelinle kaynana tarlaya giderken ortalığı yıkan bi ağlama duymuşlar.. dinlemişler ki, külübeden geliyor.. çıkalım bi bakalım, demişler.. gidip kapıyı çalmışlar.. adamlardan biri açmış.. kaynana "hayırdır" demiş "ne oldu ı " adam demiş ki "cenazemiz var...buyrun içeri" gelin kaynana içeri girmişler... giriş o giriş...!!!! adamlar işlerini halletmişler.. neyse..gelin kaynana evden çıkmışlar.. gelin sormuş, -"ana be, naapcaz şimdi ı " kaynana cevap vermiş, -"valla gelin seni bilmem ama, ben yedisine de gelicem kırkına __________________ Aşkınla olduk derbeder, Bu sevgi bir ömre bedel, ESKİŞEHİR'li olmanın, Gururu bizlere yeter... ...  |  27-05-2006, 01:31 AM | | 4umTurk üyesi | | Giriş Tarihi: Apr 2006 Mesajlar: 1,625 Beğenilmeyenler: 0 0 mesaj 0 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 0 36 Mesaja 52 kez teşekkür İtibar Gücü: 29 | | | Temel Temel bir gün amerikaya gider acikir ve makarna yemek için disari çikar. bir cafeye girer ve ne kadar diye sorar. kasiyer "six peny" der. temel sasirir töbe töbe der ve çikar. baska bir cafeye gider ne kadar diye sorar. kasiyer yine "six peny" der. temel yine sasirir töbe töbe der ve çikar. tekrar bir cafeye girer ve six peny cevabini duyunca bu sefer yapicam napim der ve pantolonunu çikarir. Panikleyen kasiyer birden no fuck! no fuck! diye bagirir bunun üzerine temel: ufak mufak idare edecen artik der __________________ 4umTurk@sl@nl@rı© |  30-05-2006, 05:58 AM |  | | | Giriş Tarihi: Apr 2006 Mesajlar: 1,240 Beğenilmeyenler: 0 4 mesaj 4 kez beğenilmemiş Teşekkürler: 225 362 Mesaja 626 kez teşekkür İtibar Gücü: 72 | | | Cehennem Adamın Birinin Kimsede Olmayan Bir uyu Varmış Adam Eğilen bir Kişi Görünce Hemen Arkasına Geçerek İşini Bitiriyormuş Bu bu Şekilde bir müddet sürdükten sonra Birgün Adama Yukarıdan Vahi gelir ve derdi bir daha eğilen birinin arkasına geçerek işini bitirirsen seni cehenneme gönderirim diye ve bizim adam korkarak bu işi yapmaz bu bu şekilde 1 2 5 10 15 20 ay kadar ve birgün otobüste eğilen bi bayanı görür ve dayamaz bayanın işini bitirir... ve orada ölür... ve adamın bu bayandan bir oğlu olur oğluda babasının aynısı eğilen birisini gördüğü zaman hemen işini bitiriyor... ve birgün bunada yukarıdan sesleniyorlar bir daha yaparsan seni cehenneme gönderirim diye... ve çocukta korkarak bu işi 1 2 5 10 20 ay yapmaz ve birgün plajda gezerken dayanamaz ve bi kişinin işini bitirir ve direk cehenneme gider... çocuk cehenneme geldiğinde bir bakar cehennem buz gibi hiç ateş felan yok ordan bi zebani yi çevirerek sorar... kardeş biz cehennemi sıcak bilirdik burası soğuk neden der... zebani tabi soğuk olacak oo baban olacak adam izin vermiyoki eğilip iki odun atalım.... __________________ Aşkınla olduk derbeder, Bu sevgi bir ömre bedel, ESKİŞEHİR'li olmanın, Gururu bizlere yeter... ...  | | Araçlar | | | | Mod Seç | Bu Konuya Oy Ver | Linear Mode | | Gönderme izinleriniz | Yeni konular açamazsınız Mesajlara cevap yazamazsınız Mesajlarınıza eklentiler ekleyemezsiniz Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz HTML kodu Kapalı | | | Aktuel saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu anda saat: 03:09 PM (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |  |  | |  | | |